MASCOTs domicil skyder op

på den jyske højderyg
Pårup - HQ - 2016
7. April 2016

Det er gået virkeligt stærkt på grunden i Pårup vest for Silkeborg, der i størrelse svarer til ca. 550 almindelige parcelhusgrunde. I byggeriets første måneder har anlæggelse af vej og byggepladsområde, fundamentstøbningen og en terrænregulering været de helt store opgaver på byggepladsen.

Men fra sidst i januar begyndte byggeriet at skyde op over jordhøjde, da stålkonstruktionen til det automatiske højlager blev monteret. Vi er stolte af, at vi nu kan dele denne fine timelapse-optagelse fra byggeriets seneste to måneder med jer:

YouTube - no video

Som det ses, er man gået i gang med at etablere betonvægge rundt om stålet. Stålpladerne til taget er også ved at blive lagt på. Det fuldt automatiserede højlager med miniload-kraner og næsten 400.000 kartoner er ca. 6.700 m2 i 20 meters højde. Der arbejdes løbende på flere dele af byggeriet og fundamentstøbningen til administrationsbygningen er allerede godt i gang. Vi glæder os til at dele næste etape af byggeriet med jer.

Det samlede byggeri er på 34.058 m2.