Premiere på ny film

om MASCOT
Company Movie - 2016
4. Maj 2016

I dag er der premiere på den nye film om MASCOT. I månedsvis har et filmhold fulgt os tæt. Kom med på en rejse rundt i hele organisationen.

I filmen møder du både MASCOT-medarbejdere fra Europa og kollegerne fra Vietnam og Laos, hvor arbejdstøjet bliver produceret på MASCOTs egne fabrikker. Og så bliver du inviteret med ind i MASCOTs Testcenter, hvor du vil opleve, hvad det vil sige at MASCOT er Tested to work. Se filmen og få et indtryk af, hvem MASCOT er, og hvordan vi arbejder mod vores mål: at producere verdens bedste arbejdstøj til dig.

YouTube - no video

Vi vil meget gerne høre, hvad vi kan hjælpe dig med!

Kom med behind the scenes

Billederne her er fra Vietnam og Laos, hvor vi besøgte kollegerne på vores fabrikker og lavede de første optagelser til filmen. De to garderhøje herrer, vores filmhold fra InHouse film , vakte en del opsigt, når de gik omkring med kameraerne, som du måske kan se på billederne her.

Vietnam - 2016