Bliv racerkører

for en stund
MASCOT® WORKWEAR - Motorsports-mentaliteten - 2016
26. August 2016

Din drøm om at køre en racerbil, kan vi hjælpe dig med at gøre til virkelighed på Jyllandsringen. Med dig selv bag rattet får du ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten. Deltag i konkurrencen her.

Hvad kan du opleve?

Eventen ”Racerkører for en stund” starter med, at du får en grundig instruktion i banens ideallinier, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver du fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko - og så går det ellers løs på banen, hvor du sætter dig bag rattet i din helt egen Scirocco Racer.
De første 5 omgange køres efter en pacecar, som viser teknikken og ideallinierne på banen. De næste 5 omgange får du selv lov til at give fuld gas og mærke udfordringerne i at være racerkører. Efter denne fantastiske oplevelse kommer afslutningen til at foregå i highspeed tempo med en erfaren racer bag rattet. Du bliver passager i en åben, to-sædet Peugeot Spider, og så går det ellers i fuld fart rundt på banen.

Program:

Hvor: FDM Jyllandsringen, Skellerupvej 38, Resenbro , 8600 Silkeborg 2016
Hvornår: d. 5. oktober 2016 kl. 15-18
Velkomst og instruktion i ideallinier, bane, biler, flag og sikkerhed
Omklædning til køredragt, hjelm og racersko
10 omgange i VW Scirocco Racer
2 omgange High Speed tur i Peugeot Spider Racer
Afslutning og udlevering af diplom

Varighed ca. 3 timer

Bilerne:

VW Scirocco - MASCOT® WORKWEAR

VW Scirocco

  • 240 hk
  • 1050 kg
  • 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'

En VW Scirocco racer er en ombygget standardvogn, der er udstyret med en 2,0 l turbomotor med 240 hk. Grundet sin ombygning og lave vægt på ca. 1050 kg er den lynhurtig og hurtigere end en Ferrari 360 i gadetrim.

Peugeot Spider - MASCOT® WORKWEAR

Peugeot Spider

  • 225 hk
  • 850 kg
  • 6 trins gearkasse m/ 'Formel-1 gearskifte'

Peugeot Spideren er en åben 2-sædet racer og er på mange områder bygget op efter de sammen grundlæggende principper som en Le Mans Racer. Turbo- ladet motor og en tophastighed på 250 km/t og 0 - 100 på 6 sek.

Betingelser for at deltage i konkurrencen:

Racerkører for en stund er for alle med gyldigt kørekort.
Bemærk: Der skal underskrives en selvrisikoerklæring på maksimum 21.875 kr. for eventuelle skader på bilerne. Deltagere er dækket af FDM's ansvarsforsikring.

Tillykke til de heldige vindere:

Torben Henriksen
Mads Mogensen
Jakob Gjesing
Kim Dreier Pederseb
Kim Horsens Jensen
Claus Rieland