MASCOT tester arbejdstøj

under ekstreme forhold igen
Dakar - 2016
9. November 2016

MASCOT tester igen arbejdstøj under ekstreme forhold ved at være en del af et af verdens hårdeste og mest ekstreme motorløb, Dakar Rally i januar 2017.

MASCOT tester igen arbejdstøj under ekstreme forhold ved at være en del af et af verdens hårdeste og mest ekstreme motorløb, Dakar Rally i januar 2017. MASCOT fortsætter samarbejdet med Tim og Tom Coronel som igen i 2017 udgaven af Dakar Rally skal forsøge at erobre Sydamerika. MASCOT ser frem til samarbejdet, hvor tøjet bliver gennemtestet under åben himmel i de mest ekstreme vejrforhold med hurtige vejrskift mellem kulde, varme og nedbør.

De officielle forberedelser til løbet for Tim og Tom blev skudt i gang ved RTL GP DAKAR Pre-prolog i søndags i Valkenswaard, Holland. Pre-prologen er et opvisningsløb og blev afholdt for 13. gang. Her var der mulighed for, at de mange fremmødte kunne opleve deltagerne fremvise de køretøjer, som de skal køre i til DAKAR Rally 2017 i starten af januar måned.

Dakar - Coronel

Tim Coronel sagde inden løbet: »Vi glæder os utroligt meget, og er stolte af, at vi langt om længe kan vise vores Dakar-Buggy til publikum. Det handler om at underholde publikum, og vi vil rigtig gerne vinde løbet. Det bliver en fest, og i år er vandbassinet en del af banen, som er garanti for, at det bliver mega sjovt. Vi må advare publikum om faren for at blive våde. Men vi slipper heller ikke, for vores Buggy har ingen forrude, så der er stor risiko for, at vi også selv bliver lidt våde.«

Tim Coronel blev nummer to i hans klasse til DAKAR Pre-prolog. I Finalen blev han for andet år i træk slået af Erik Van Loon.