Passion for

arbejdstøj og motorsport
Dakar 2017 - Presse
18. Januar 2017

Hjerte, mandsmod, racerkørerevner og en god stedsans er bare nogle af de få ting, det kræver at kunne køre og gennemføre et Dakar Rally.

Tim og Tom Coronel, som har deltaget i og gennemført Dakar Rally mange gange, besidder disse evner. Men noget, det også kræver, er godt udstyr og holdbart tøj. I de ekstreme vejrforhold, som findes på det sydamerikanske kontinent, er det ikke nok bare at have talent, man skal også være klædt ordentligt på.

Midtvejs i Dakar Rally 2017 blev løbet for alvor ramt af ekstremt vejr i Bolivia. Regnen silede ned og floder gik over deres breder. Den massive regn skabte vandfald i bjergene og skyllede hele veje væk. Det betød, at 6. etape af løbet blev aflyst. Mekanikerne hos Team Coronel havde dog ikke fri. De knoklede videre i mudder til knæene i deres arbejdstøj fra MASCOT.

Collage - Dakar - 2017 Presse

MASCOTs passion for først og fremmest arbejdstøj, og situationer hvor arbejdstøj udfordres maksimalt, gør, at MASCOT har deltaget i DAKAR Rally gennem flere år. Arbejdstøjet bliver testet under de hårdeste og mest ekstreme forhold. Tøjet skal kunne holde til det hele.