USAs ambassadør

på besøg i MASCOT Laos
US Ambassador - Presse 2017
20. Januar 2017

På selve dagen hvor det store vagtskifte foregår i Det Hvide Hus, havde MASCOT Laos fornemt besøg af den nye amerikanske ambassadør i Laos, Ms. Rena Bitter.

Ms. Rena Bitter - Collage - Presse

Ambassadøren er stærkt interesseret i, hvordan investerings-klimaet i Laos har udviklet sig, så hun havde mange spørgsmål om, hvad der ligger bag MASCOTs succesfulde investering i Laos. MASCOT Laos' direktør Thomas Bo Pedersen fremviste også en række 'Made in Laos'-MASCOT-produkter. De dokumenterer klart, at der med moderne udstyr og gode træningsprogrammer kan produceres kvalitetsprodukter i Laos, som er fuldt på højde med, hvad der produceres andre steder.

Ambassadør Bitter kom til Laos i efteråret 2016 fra posten som Generalkonsul i Vietnams Ho Chi Minh City, så hun har et godt kendskab til regionen. Hun taler spansk, arabisk og vietnamesisk og har blandt andet været Special Assistant for den daværende udenrigsminister, Colin Powell.

MASCOT® Laos - US Ambassador - Presse 2017