MASCOT ræser videre

i DTC-serien
DTC - Racerbil - 2017 Presse
10. Februar 2017

Fans af motorsport, fart, spænding og fede races skal ikke lære et nyt navn at kende, når Danish Thundersport Championship skydes i gang i 2017. Ligesom i 2016 vil det mundrette navn være MASCOT DTC, idet MASCOT og FDM har indgået et nyt sponsorsamarbejde.

Det er da også særligt publikum til løbene, som administrerende direktør Michael Grosbøl har i tankerne, da han fortæller om, hvorfor sponsoratet er faldet på plads igen for 2017.

DTC 2017 - Presse

At skabe stemningsfulde oplevelser

»Vi håber, at MASCOT med sponsoratet kan være med til at skabe nogle enestående oplevelser for fans og tilskuere. Vi ved, at mange af tilskuerne er arbejdstøjsbrugere, og det vil glæde mig, hvis MASCOT kan være med til at skabe spændende races for kunder og potentielle kunder her i den mest ambitiøse motorsportsklasse i Danmark«, siger Michael Grosbøl. Han fortæller, at det langvarige og særdeles gode samarbejde med FDM-DTC Motorsport samt deres professionelle tilgang til at skabe gode motorsportsoplevelser naturligvis også har været afgørende for, at et nyt sponsorsamarbejde blev indgået.
Og der er en masse godt at se frem til. Med en løbsserie på hele syv MASCOT DTC-løb i 2017 venter der kørere, arrangører og tilskuere en masse spændende oplevelser.

Et godt match

Derfor er FDM-DTC Motorsport og afdelingschef Jesper Carlsen meget glade for, at MASCOT også i 2017 er titelsponsor for DTC-serien. »Vi har igennem en årrække haft et samarbejde med MASCOT, som med tiden er blevet mere og mere omfattende, og sidste år var MASCOT for første gang titelsponsor for løbsserien. At MASCOT har valgt at fortsætte sit sponsorat, viser for os, at vi i DTC har været i stand til at give MASCOT en enestående synlighed og profilering inden for motorsporten, både på banerne og i medierne. Og netop motorsporten er jo et oplagt sted for MASCOT, da firmaet her rammer ned i sin kernegruppe af brugere.«, siger Jesper Carlsen.

DTC Racerløb - 2017 Presse

Global virksomhed med lokalt engagement

Tre af de syv MASCOT DTC-løb i 2017 foregår på Jyllandsringen ved Silkeborg og dermed tæt på, hvor MASCOT har ligget i virksomhedens første 35 år. Det betyder også noget for MASCOTs administrerende direktør: »Selv om vi i dag er en global virksomhed med aktiviteter over det meste af verden, så føles det rigtigt godt at støtte noget, der primært afvikles lokalt,« siger Michael Grosbøl, der selv har været en passioneret gæst på Jyllandsringen, siden han var barn. »Jeg ved, hvor fantastiske disse løb er - det er top underholdning - både for synet, ørerne og lugtesansen. Disse oplevelser vil jeg gerne være med til at give alle tilskuere og fans«, siger Michael Grosbøl.