10 år

med MASCOT i Asien
10 years - MASCOT® - Presse
16. Februar 2017

I snart 9 år har MASCOT haft egen produktion i Asien. Det betyder, at vi nu begynder at fejre 10 års jubilæer i Vietnam og Laos, da en del medarbejdere blev ansat en del måneder forud for åbningen. I dag er det præcis 10 år siden, at vores produktionschef i Laos, Kim Seon Ja tiltrådte. Det blev fejret på behørig vis.

De 600 medarbejdere i Laos var alle klar til at fejre Kim på dagen, og de stillede – til ære for Kim – op til et fællesfoto for at give hende et ekstra minde om dagen. Og det ér altid en stor dag, når kollegerne fejrer jubilæer. Også for MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl: »Jeg bliver simpelt hen så glad, hver gang vi fejrer jubilæer. Det indikerer, at MASCOT er et sted med en god arbejdsatmosfære og mange faglige udfordringer til medarbejderne, så medarbejderne har lyst til at blive. Og så er det ikke mindst vigtigt for forretningen, at der med langvarige ansættelser sikres kontinuitet i viden og kompetencer, og at den særlige MASCOT-kultur har stærke kulturbærere«.

Kim har en lang erfaring som produktionschef rundt om i verden, men de seneste 10 år har ansættelsen således været hos MASCOT. Først i Vietnam og de seneste år i Laos. Hun var meget overvældet over den flotte gestus, som kollegerne gav hende tidligere i dag og fortæller om sit arbejde: »Hos MASCOT har mit arbejde gennem årene været meget interessant. Jeg nyder virkelig at være her. Noget, som er meget vigtigt for mig, er, at lederne altid forstår mig og støtter mig. Ydermere er jeg privilegeret, fordi jeg er en del af et hold med alle mine MASCOT-kollegaer, hvor der er et fantastisk samarbejde. Det føles som én stor familie, og det betyder meget for mig.«, siger Kim, der er Production Manager i MASCOT Laos.

MASCOT® Vietnam - Presse 2017