MASCOT og SIF forlænger

samarbejdet
Silkeborg IF - 2017 Presse
22. Februar 2017

Der vil stå MASCOT på brystet af SIFs spillere i mindst to år mere. Arbejdstøjs-producenten har forlænget sit hovedsponsorat i Silkeborg IF frem til sommeren 2019.

Et langvarigt og loyalt samarbejde fortsætter. Lokalt forankrede MASCOT har forlænget sit hovedsponsorat med Silkeborg IF for yderligere to år, så det nu løber frem til sommeren 2019. Dermed fortsætter det langvarige samarbejde, som en af Europas største producenter af arbejdstøj og sikkerhedssko, MASCOT og Alka Superligaklubben Silkeborg IF, indledte i 2011.

Det er en kombination af hjerteblod og SIFs status som Alka Superliga-klub med den eksponering, det giver en hovedsponsor, der har været de væsentligste argumenter for at forlænge med yderligere to år.

Administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl udtaler, at samarbejdet med SIF har fungeret fantastisk. »Der er en god kemi, og vi har gennem perioden sikret, at begge parter fik noget ud af det. Vi glæder os nu til at samarbejde med SIF endnu nogle år, og vi ser frem til at opleve, hvordan SIF udlever klubbens visionære planer for fremtiden. Jeg er naturligvis også rigtigt glad for, at det går godt for SIF rent sportsligt i øjeblikket. Det tyder godt for SIFs fremtid i landets bedste fodboldrække, og det er alt andet lige dér, at både SIF, fans og sponsorer forventer, at byens førstehold skal være.«

I Silkeborg IF er glæden over forlængelsen ligeledes stor. »Vi har haft et godt samarbejde med MASCOT gennem en længere årrække, og vi er stolte over at en af vores lokalområdes største virksomheder har valgt et langvarigt samarbejde med Silkeborg IF. En stærk lokalt forankret virksomhed, der støtter massivt, er ikke bare en forudsætning for topfodbold i byen. Det er også et godt signal til erhvervslivet i området«, siger Silkeborg IF’s adm. direktør Kent Madsen, der også fremhæver MASCOT på andre fronter.

»Vi glæder os samtidig over, at MASCOT i væsentligt omfang har støttet opførelsen af byens nye stadion gennem sponsoratet af den ene langside-tribune, der kommer til at bære navnet MASCOT Tribunen.«

Siden den første hovedsponsor-aftale har MASCOT forlænget aftalen flere gange, hver gang med to års interval. Den nye aftale frem til sommeren 2019 er således den tredje forlængelse siden 2011.