MASCOT på A+A-messen

2017
A+A 2017 - Presse
29. September 2017

Igen i år er MASCOT repræsenteret på verdens ledende messe inden for sikkerhedstøj og –fodtøj.

Når A+A messen i Düsseldorf finder sted den 17.-20. oktober, vil MASCOT være at finde i hal 9, stand D21. På den 374 m2 store stand byder MASCOT indenfor til en uformel snak og til et kig på alle produktnyhederne. Blandt nyhederne kan messens gæster tage et nærmere kig på den nye serie MASCOT® ADVANCED. Seriens fokus er bukser med maksimal bevægelsesfrihed, som er lavet i stretch-materialer og et kæmpe udvalg af jakker, strik, fleece, trøjer og T-shirts i funktionelle materialer. De forskellige svedtransporterende, isolerende eller vind- og vandtætte overdele er udviklet til at kombinere efter lag-på-lag konceptet, hvor tynde, lette lag tøj tages på eller af, når temperatur og aktivitetsniveau skifter.

MASCOT lancerer også en ny serie af sikkerhedsfodtøj. Den nye FLEX-serie har ekstrem fleksibilitet og præsenterer samtidig nogle af de letteste sko på markedet. Langt de fleste produkter fra MASCOTs sortiment af 600 styles i op til 23 forskellige farver er også at finde på messen. Heriblandt det store udvalg i sikkerhedsbeklædning, MASCOT® SAFE. På standen står en stor gruppe MASCOT-konsulenter klar til at få en snak om gæsternes udfordringer og muligheder i en hverdag med arbejdstøj. Som global leverandør byder vi velkommen på 10 forskellige sprog på standen, så alle kan få en snak og/eller vejledning om produkter og services.

A+A