MASCOT testes igen

i et af verdens mest ekstreme motorløb
Dakar Rally - Coronel - 2017 Presse
12. December 2017

Den 6. januar 2018 skydes Dakar Rally i gang for 40. gang. Endnu engang er MASCOT stolt sponsor af racerteamet Tim og Tom Coronel. Det betyder, at MASCOTs arbejdstøj og sikkerhedssko igen vil blive gennemtestet under de mest ekstreme forhold af racerteamets travle mekanikerhold.

Det er tiende gang, at Dakar Rally afvikles på det sydamerikanske kontinent. Fra Lima, Perus hovedstad, kører motorcykler, trucks, buggyer og quads igennem Bolivia og videre mod Cordoba i Argentina, hvor løbet slutter den 20. januar. Over 500 køretøjer stiller til start i forskellige kategorier, og kørerne skal i alt tilbagelægge over 9000 km.

Det gode samarbejde fortsætter i 2018

MASCOT fortsætter sit gode samarbejde med de to hollandske, racerkørerende tvillingebrødre Tim og Tom Coronel og udstyrer mekanikerne i Maxxis Dakar team med arbejdstøj og sikkerhedssko. I deres hjemland har Coronel brødrene for længst opnået kultstatus, ikke kun bland motorløbs-entusiaster. For Tims vedkommende bliver det den 11. deltagelse, mens hans bror Tom stiller op for femte gang til verdens måske hårdeste off-road motorløb.

Tim, Tom og ”The Beast” er klar til løbet

I 2017 udgaven af Dakar Rally blev deltagernes evner og udholdenhed for alvor sat på prøve, hvor silende regnvejr fik floder til at gå over deres breder og vandfald i bjergene skyllede hele veje væk. En hel etape blev aflyst og for Tom Coronel stod det efter løbet klart, han ville aldrig mere køre alene. ”Jeg har fået nok af det”, lød det fra ham umiddelbart efter han krydsede målstregen i Buenos Aires. Derfor stiller tvillingerne op som co-drivers og ét team, når startskuddet lyder den 6. januar. Tim og Tom løftede for nyligt sløret for deres nye buggy. De vil skiftes til at kører ”The Beast”, som køretøjet med dets Hummer-agtige, rå udseende og som stolt bærer MASCOT® WORKWEAR teksten på frontgrillen, blev døbt.

Dakar Rally 2017 - MASCOT® WORKWEAR Presse

MASCOTs tøj bliver igen testet under ekstreme forhold

Det er imidlertid ikke kun kørerne, der går til deres grænser under det ekstreme off-road løb. Det kræver også en hel del at være mekaniker under Dakar. Med de ekstreme, konstant skiftende vejrforhold og arbejde under åben himmel, skal tøjet kunne holde til det hele og være komfortabel at arbejde i. MASCOT har efterhånden igennem en lang årrække leveret tøj til mekanikerne i MAXXIS Dakar team. Ligesom Tim og Tom Coronel og deres team af mekaniker, drives MASCOT af en stor passion. MASCOTs mål er at udvikle og producere verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko, og derfor er det en oplagt og meget velkommen mulighed for at få testet produkternes slidstyrke, funktionalitet, holdbarhed og kvalitet under de hårde og ekstreme forhold, der danner rammerne for Dakar Rally år efter år.