Besøg MASCOT

på Byggeri'18
Byggeri18 - Messe
7. Februar 2018
MASCOT er igen i år at finde på Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer: Byggeri’18. På stand A2346 byder vi indenfor til en snak om muligheder inden for arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, samt nem bestilling og hurtig levering.

På Byggeri’18 sætter vi på produktsiden fokus på to produktområder, hvor der er sket stor innovation gennem de senere år: 100% stretch-arbejdstøj og lette, fleksible arbejdssko med fuld sikkerhed.

Stretch-revolutionen havde for alvor sit indtog i arbejdstøjet i 2017, og der er ingen tvivl om, at elastiske materialer er fremtiden. MASCOTs nye, komplette serie af stretchbukser og elastiske overdele fra inderst til yderst, MASCOT® ADVANCED får i dette forår tilføjet flere produkter, blandt andet shorts. MASCOT® ADVANCED er kendetegnet ved, at komfort og bevægelsesfrihed er i en liga for sig som følge af de elastiske materialer og en helt ny pasform. Produkterne er designet og testet til at klare en arbejdsdag i alt slags vejr og til håndværkerne, der kræver det allerbedste af deres arbejdstøj.

I MASCOTs nyeste serie af sikkerhedsfodtøj, MASCOT® FOOTWEAR FLEX er der gjort op med sikkerhedssko-brugeres største udfordringer: Tunge og stive arbejdssko, der giver trætte ben og ryg. De tunge materialer er erstattet med lette, stødabsorberende materialer, og bøjeligheden i forfoden er exceptionel.
Fodtøjet har fuld sikkerhed med den højeste klasse inden for skridhæmmende såler og godkendt efter EN ISO 20345. FLEX-serien omfatter otte par nye sikkerhedssko. De er designet, udviklet og testet med det formål at give frihed til fødderne på aktive arbejdsdage.

17115-318 - Termojakke - MASCOT® ADVANCED17079-311 - Bukser med knælommer - MASCOT® ADVANCED - Presse 2018
F0121 - Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR FLEX - 2018F0124 - Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR FLEX - Presse 2018

Vi glæder os til at byde dig indenfor på standen.