Find de nyeste trends inden for sommer-arbejdstøj

i det nye MASCOT® WORKWEAR håndværkermagasin
Kataloger - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - MASCOT 2018
11. April 2018
60 sider med artikler og produktanmeldelser fra håndværkere fra hele Europa og produktvejledninger, der hjælper dig med at vælge de bedste produkter til dit job. Magasinet er tilgængeligt hos udvalgte forhandlere samt online, hvor korte videoer bringer artiklerne til live, og giver dig den fulde oplevelse af arbejdstøjet.
Leder du efter et magasin, der giver dig de seneste trends inden for arbejdstøj? MASCOT® WORKWEAR håndværkermagasinet er fyldt med innovative produkter, og kombinerer produktvejledningerne du kender fra de gængse magasiner, med interessante artikler fra håndværkere fra hele verden.

Produktanmeldelser fra håndværkerne selv

Arbejdstøj med stretch er absolut hot i øjeblikket. Men hvad syntes dine håndværkerkolleger egentlig om MASCOTs arbejdstøj med stretch? Læs anmeldelserne af MASCOT firevejs-stretch bukser og se, om du er enig. Hvis du ikke har prøvet bukserne endnu, så skal de måske være dine næste arbejdsbukser.

Kataloger - Presse 2018

Arbejdstøj på arbejde i udfordrende omgivelser

Håndværkere udsætter deres arbejdstøj for forskellige udfordringer afhængigt af deres profession. I magasinet finder du artikler om håndværkere, der arbejder ved verdens ende i Patagoniens mest øde områder. Her bliver arbejdstøjet virkelig sat på prøve mod hårde vinde og masser af regn. Du kan også læse om mekanikere, der arbejder under verdens hårdeste off-road løb, Dakar Rally, og hvad mekanikerne på Audi Sports mekanikerteam i ABB FIA Formula E Mesterskaberne kræver af deres arbejdstøj.