Nytårsfest

i MASCOT Laos
Nytår 2018 - Laos Presse
13. April 2018
I dag fejrede vores kolleger i MASCOT Laos det laotiske nytår, hvor de bød år 2561 velkommen med en stor udendørs fest. Hundredvis af liter helligt vand var en ganske belejlig del af traditionen, da temperaturen i dag var på hele 37 graders varme.

Nytårsfesten hos MASCOT Laos er samtidig en medarbejderfest. Der er derfor både de formelle nytårstraditioner med bønner for det nye år, de MASCOT-formelle taler til medarbejderne samt den deciderede festlige del, hvor medarbejderne optræder for hinanden på scenen.

Som en del af traditionen uddeler MASCOT Laos en række anerkendelser, blandt andet årets medarbejder, som udvælges blandt de 700 ansatte. I år gik æren og den medfølgende præmie til syersken Bear Yang, som i øvrigt snart er på vej på barselsorlov med sit første barn.

2018 Nytår - Laos

MASCOT Laos har ambitiøse udviklingsplaner for fremtiden. Opførelsen af to nye produktionsenheder er lige begyndt, og kapaciteten skal tredoblet. Det forventes, at MASCOT Laos vil have omkring 1.800 medarbejdere, når det nye projekt er fuldt implementeret

Gode, sikre og trygge arbejdsforhold i produktionen - Nytår Laos - 2018 MASCOT Laos’ direktør Thomas Bo Pedersen sagde i sin tale blandt andet:
»Vi har virkelig en god grund til at feste i år. MASCOT Laos har slået alle rekorder i år. Outputtet har aldrig været større i MASCOT Laos.«

Gode, sikre og trygge arbejdsforhold i produktionen - 2018 - Nytår Laos

Nytår Laos - 2018

Nytår Laos - 2018 Presse

Gode, sikre og trygge arbejdsforhold i produktionen - 2018 - Nytår Laos

Nytår Laos - Gode, sikre og trygge arbejdsforhold i produktionen - Presse 2018