MASCOTs

nye domicil
HQ - MASCOT® WORKWEAR - 2018
5. September 2018

MASCOTs platform for fremtidig vækst er på plads i Pårup. 1. september blev alle MASCOTs danske adresser samlet under ét tag i det nybyggede domicil i Pårup.

»Når vi gør noget, så gør vi det ordentligt«. Det har været en af kerneværdierne hos MASCOT, siden virksomheden bliv grundlagt i 1982. Samme tanke ligger bag det 34.892 kvadratmeter store domicil, der nu står nybygget i Pårup. Godt købmandskab, hårdt arbejde og produkter af høj kvalitet har betydet en voldsom fremgang over årene.

Herning Folkeblad (Mediehusene Midtjylland) har været på besøg i MASCOTs nye domicil, og gengiver på 36 sider historien om MASCOT, baggrunden for byggeriet samt lidt om ambitionerne for fremtiden, nu hvor platformen for fremtidig vækst er på plads vest for Silkeborg.