MASCOT vinder hollandsk pris

med MASCOT® ADVANCED
2018 - Corporate Fashion Award - The Netherlands - Bedst brand collection, <span>MASCOT® ADVANCED</span>  - Danny Bonn - Toos Volmer
16. November 2018
MASCOT vinder, for fjerde år i streg, en pris ved ’Corporate Fashion Award’ i Holland. Det var den prisvindende serie MASCOT® ADVANCED, der denne gang vandt i kategorien ’Best Brand Collection.’

Serien er udvalgt, da det er en komplet serie af arbejdsbeklædning i forskellige modeller og farver. Derudover er den innovativ indenfor arbejdsbeklædning, da grænsen mellem arbejdstøj og ”outdoor”-beklædning falder sammen.

For MASCOT er det en stor ære at modtage denne pris, da det er en anerkendelse af det hårde arbejde, der er lagt i at udvikle nye produkter til slutbrugerne af arbejdstøj.

PPE Award - Anerkendelse - A89C12FA-F396-4FE6-8E66-909BB268B1F6{name - 17115-318 - MASCOT® ADVANCED - 2018

Tredje pris til MASCOT® ADVANCED

Med prisen ved ’Corporate Fashion Award’ har kollektionen MASCOT® ADVANCED nu vundet hele tre priser siden lanceringen af serien sidste år. Tidligere i år vandt serien en pris på den hollandske messe VSK og til ’The Professional Clothing Award’ i England løb den med prisen ”PPE innovation of the year”. Priserne vidner om, at serien bringer noget nyt til arbejdstøjsmarkedet.