MASCOT testes igen

i et af verdens mest ekstreme motorløb
Dakar 2019 4B1EDF14-A11D-4ED4-A0BB-46706ED919D8 Tested to work in extreme conditions
4. Januar 2019
Den 6. januar 2019 skydes Dakar Rally i gang for 41. gang. Endnu engang er MASCOT stolt sponsor af racerteamet Tim og Tom Coronel. Det betyder, at MASCOTs arbejdstøj og sikkerhedssko igen vil blive gennemtestet under de mest ekstreme forhold af racerteamets travle mekanikerhold.

Det er 11. gang, at Dakar Rally afvikles på det sydamerikanske kontinent. I 15 dage raser motorcykler, trucks, buggyer og quads igennem Peru’s sand, klitter og ørken hen imod målstregen i hovedstaden Lima den 17. januar. Over 300 køretøjer stiller til start i forskellige kategorier, og kørerne skal i alt tilbagelægge over 5000 km.

Det gode samarbejde fortsætter i 2019

MASCOT fortsætter sit gode samarbejde med de to hollandske, racerkørerende tvillingebrødre Tim og Tom Coronel og udstyrer mekanikerne i Maxxis Dakar team med arbejdstøj og sikkerhedssko. I deres hjemland har Coronel brødrene for længst opnået kultstatus, ikke kun bland motorløbs-entusiaster. For Tims vedkommende bliver det den 12. gang han deltager, mens hans bror Tom stiller op for sjette gang til verdens måske hårdeste off-road motorløb.

Tim, Tom og ”The Beast part two” er klar til løbet

Som et team og efter et års forberedelse stiller de 46-årrige tvillingebrødre igen klar til start i Dakar 2019. Køretøjet er også i år den hummerlignende buggy de kalder ”The Beast” med MASCOT® WORKWEAR på frontgrillen og langs siden. Efter sidste års Dakar Rally i Sydamerika har brødrene evalueret og arbejdet hårdt, for at få buggyen klar til part two. ”Der var mange ting der ikke var godt nok i 2018, hvis jeg skal være helt ærlig” indrømmer Tim. ”The Beast” krævede en hel del arbejde, for at blive klar til Dakar 2019. ”Sidste år gik det godt med at køre bilen, men vi var nødt til at stoppe flere gange undervejs, for at gå kølingen af bilen under kontrol. Derfor fjernede vi dele af bilen for at skabe køling.” Men nu er de klar til ”The beast part two.” Hvor racerkørerne tidligere havde stor variation mellem landskab og undergrunden, er hele løbet i år i Peru. Her venter dem sand, klitter og masser af ørken.

MASCOTs tøj bliver igen testet under ekstreme forhold

Det er imidlertid ikke kun kørerne, der går til deres grænser under det ekstreme off-road løb. Det kræver også en hel del at være mekaniker under Dakar. Med de ekstreme, konstant skiftende vejrforhold og arbejde under åben himmel, skal tøjet kunne holde til det hele og være komfortabel at arbejde i. MASCOT har efterhånden igennem en lang årrække leveret tøj til mekanikerne i MAXXIS Dakar team. Ligesom Tim og Tom Coronel og deres team af mekaniker, drives MASCOT af en stor passion. MASCOTs mål er at udvikle og producere verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko, og derfor er det en oplagt og meget velkommen mulighed for at få testet produkternes slidstyrke, funktionalitet, holdbarhed og kvalitet under de hårde og ekstreme forhold, der danner rammerne for Dakar Rally år efter år.

2019 Dakar: 100% Peru, 5000 km, 70% sand