MASCOT er nomineret

til ”Byggecentrenes Leverandør 2019”
2019 - MASCOT ADVANCED, 17115,Termojakke - 17079, Bukser med knælommer - Byggecentrenes Leverandør 2019
18. Januar 2019
Hos MASCOT er året startet godt. Virksomheden er nemlig blevet nomineret til prisen som årets leverandør til hele byggebranchen. Det er Danske Byggecentres egne medlemmer, der har nomineret deres favoritter. Det er også medlemmerne, der er med til at afgøre hvilken af de seks nominerede, der løber med prisen som ”Byggecentrenes Leverandør 2019”.

Prisen bliver givet til en leverandør, der har et bredt samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. De øvrige nominerede er: Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer og Nilfisk Danmark. Begrundelsen for MASCOTs nominering til prisen er:

MASCOT er dygtige til at være et skridt foran konkurrenterne, hvad enten det gælder salgssupport, eksponering i butikken, logistikoplysninger, produktlanceringer og kundeevents for slutbrugere.

Hos MASCOT er man beæret over nomineringen; især fordi det er kunderne, de danske forhandlere, der har indstillet virksomheden til prisen. Forhandlerne er MASCOTs nærmeste samarbejdspartnere, da alle MASCOTs produkter sælges igennem forhandlere. MASCOT har gennem årene arbejdet intenst på at stille de bedste betingelser til rådighed for forhandlerne, således de kan vejlede deres kunder, håndværkerne og andre brugere af arbejdsbeklædning, til at træffe de rigtige valg. Dette arbejde fortsætter ufortrødent for MASCOT, der har til hensigt også i fremtiden at levere højkvalitets-arbejdstøj og optimere og udvikle nye serviceløsninger til kunderne. MASCOT understreger, at forhandlere og kunder vil kunne drage nytte af begge dele allerede i 2019.

2019 - MASCOT<span style='text-align: center;'>® ADVANCED 17031 - 17283, MASCOT<span style='text-align: center;'>® FOOTWEAR ENERGY F0132 - Bukser med hængelommer - Sikkerhedssko</span></span>

Kundernes behov er målet for udvikling

Hos MASCOT er arbejdstøj en passion. Det vidner de 24.000 varenumre, over 600 unikke produkter og 2800 dedikerede medarbejdere med fokus på at skabe de bedste beklædningsløsninger til kunderne om. Men det er også afgørende for MASCOT at tilbyde serviceløsninger, som gør hverdagen nemmere for MASCOTs mange forhandlere og de små, mellemstore og store virksomheder, der hver dag formidler eller bruger MASCOT-beklædning og sikkerhedsfodtøj. Hele oplevelsen inklusiv bestilling, levering og service skal også være i topklasse. MASCOT ser nomineringen som en blåstempling af, at det løbende er lykkedes at stille brugbare og fremtidssikrede produkter og løsninger til rådighed for kunderne, og at det i høj grad er vigtigt for et godt kundesamarbejde også i fremtiden.

Prisen ”Byggecentrenes Leverandør 2019” bliver uddelt på Danske Byggecentres Konference og Årsmøde den 31. januar.