MASCOT indgår samarbejde med FGR

– "verdens grønneste fodboldklub"
Forrest Green Rovers
5. August 2022

Sport har evnen til at bringe mennesker fra hele verden sammen, og MASCOT har en lang historie med fodboldsponsorater. Derfor er vi stolte af at kunne meddele, at vi har indgået et samarbejde med Forest Green Rovers (FGR) – en professionel engelsk foldklub, der i 2017 blev kåret som "verdens grønneste fodboldklub”. Holdet spiller i EFL League One, den tredjebedste række i det engelske ligasystem.


Godt klædt på i MASCOTs arbejdstøj

Bolddrengene og -pigerne, trænerne og vedligeholdelsespersonalet vil bære MASCOTs arbejdstøj i den kommende sæson. Produkterne af høj kvalitet vil sikre, at alle medarbejdere har fuld bevægelsesfrihed og optimal komfort.

MASCOTs varemærke vil også kunne ses på banen, på FGR's hjemmeside og i klubbens butik, hvor fans kan købe deres egne MASCOT-produkter af høj kvalitet.

"Samarbejdet med MASCOT er vigtigt for at forbedre vores præsentation på kampdage – vores personale vil være klædt i smart, ansvarligt tøj på hele stadion, fra parkeringspladser og barer hele vejen til forplejningsområder," siger Henry Staelens, der er administrerende direktør for Forest Green Rovers.


Ansvarlighed i alt, hvad de foretager sig

At handle ansvarligt udgør kernen i FGR, fra solpaneler til ladestandere til elbiler på New Lawn Stadium og en vegansk menu på kampdage. FGR stræber efter løbende at forbedre sig for at beholde titlen som verdens grønneste fodboldklub. Klubben er også blevet certificeret som verdens første veganske fodboldklub og som CO2-neutral af FN.