MASCOT® WORKWEAR

MASCOTs samarbejde med forhandlere

Når du er forhandler af MASCOTs beklædning får du tilknyttet en af vores kørende forhandler-sælgere samt en kontaktperson i internt salg på hovedkontoret. Disse personer vil være dine primære kontaktpersoner i hverdagen. Forhandlersælgeren vil besøge dig efter aftale og for at præsentere nye produkter og løsninger.

Har du en større kunde, som kræver lidt ekstra opmærksomhed, så er du også meget velkommen til at tage kontakt til vores account-sælger i dit område. Han/hun kan assistere med servicemuligheder og tilrettelæggelse af sortiment sammen med dig.

MASCOT stiller også en lang række online værktøjer til rådighed:

Forhandlerportal
Vi opretter jeres butik på vores online forhandlerportal. Her kan du til enhver tid logge ind og finde fx jeres butiks historik i form af fakturaer, følgesedler og ordrebekræftelser. Du kan også tjekke den aktuelle lageroversigt, finde supertilbud på udgåede varer og meget mere.

Online shop
Når du skal bestille produkter, skal det som regel overstås hurtigst muligt. Det kan du gøre med få klik i online shoppen, som er udviklet til netop MASCOTs forhandlere. Din bestilling ryger direkte ind i MASCOTs system og behandles som regel samme dag.

Markedsføring i butikken
Indret din butik, så dine kunder finder hen til det, du gerne vil sælge. MASCOT har udviklet en lang række målrettede plakater, brochurer og kampagnematerialer, som du er velkommen til at bestille og bruge.

Vil du selv i gang med at lave markedsføringsmaterialer, så husk at du kan downloade produktbilleder i høj kvalitet i vores online fotoportal.

MASCOT® SmartStore
MASCOT® SmartStore er et online system, som er udviklet til, at du kan lade dine kunder indtaste deres bestillinger selv. Vi hjælper med at oprette dine større slutbrugerkunder, og så slipper du for alt bøvlet med at samle ordrer og sende til os. Det eneste du får, er fakturaen.

Har du spørgsmål eller ønsker personlig betjening vedrørende ordrer etc., så sidder vores store kundeserviceafdeling parat til at hjælpe dig. Ring til os på 87244700.

 

Derfor bør du vælge MASCOT® WORKWEAR

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385