MASCOT® WORKWEAR

Fluorescerende og slidstærke håndværkerknickers fra MASCOT

11. maj 2009
Med foråret for døren og lunere temperaturer i sigte kan det være svært både at få luftet benene og være optimalt beskyttet af den rette sikkerhedsbeklædning.


Det har MASCOT nu lavet om på med et par nye fluorescerende håndværkerknickers i produktsortimentet inden for sikkerhedsbeklædning.

De nye fluorescerende knickers har værktøjstropper i begge sider, så bukserne kan indrettes efter brugerens individuelle behov. Bukserne kan klare at blive udsat for lidt af hvert, og de udskiftelige knælommer og forstærkninger på udsatte steder giver brugeren et meget slidstærkt og langtidsholdbart produkt. De nye håndværkerknickers er også Teflon® behandlede, så skidt og snavs afvises, og den fluorescerende farve på den måde sikrer brugeren optimal synlighed. De nye knickers fås også i lange bukser med nøjagtig samme funktionelle detaljer og egenskaber.

De dugfriske forårsnyheder tilhører serien MASCOT® SAFE COMPETE, som rummer branchens bredeste sortiment af sikkerhedsbeklædning. Alle produkter i denne serie er certificerede efter EN 471 og består både af ensfarvede og tofarvede produkter. MASCOT® SAFE COMPETE er især kendetegnet ved at være konkurrencedygtig på pris samtidig med at give brugeren fuld beskyttelse og høj komfort. Produkterne har alle de funktioner, som brugeren kender fra MASCOTs ikke-fluorescerende arbejdstøj, så brugeren i et og samme produkt får optimal synlighed og plads til det nødvendige værktøj. En anden styrke ved serien er de mange farvekombinationer, som produkterne fås i, og brugeren kan derfor sammensætte sin helt egen unikke garderobe inden for sikkerhedsbeklædning.

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385