MASCOT® WORKWEAR

A+A en stor succes for MASCOT

9. november 2009
MASCOT udstillede med en af de største stande på messen. 350 m2 lagde rammerne til en flot messestand, hvor travlheden gjorde sig gældende på alle fire af messens dage.

Verdens største arbejdsmiljømesse, A+A, løb af stablen 3.-6. november i Düsseldorf, hvor maskinsikkerhed og personlig beskyttelse i forbindelse med erhvervsarbejde særligt er i fokus. Mascot International A/S er en af de største producenter af arbejdstøj og sikkerhedssko, og som deltager på messen, var der stor interesse for MASCOTs produkter og især de spændende produktnyheder for 2010.

Nye T-shirts i moderigtige farver
På messen blev blandt andet fremvist en række nye T-shirts, der er unge og moderne i designet og i farvevalget. De nye T-shirts bliver lanceret til foråret, og her får brugeren virkelig noget at vælge imellem med hensyn til farver og print, samtidig med at de passer til de eksisterende produkter.

Ny serie af sikkerhedstøj i fluorescerende rød
PÅ A+A kunne messedeltagerne også se MASCOTs nye SAFE YOUNG serie af rødt fluorescerende arbejdstøj, der giver brugeren større mulighed for at adskille sig fra andre brancher, der bærer sikkerhedstøj i de mere traditionelle farver gul og orange. Samtlige produkter i serien er af særdeles høj kvalitet og med funktionelle detaljer, der gør det let for brugeren at koncentrere sig om sit arbejde uden at skulle tænke på sin sikkerhed.

Ny tåkappe med lufthuller
En nyhed inden for MASCOTs sortiment af sikkerhedsfodtøj er den nye tåkappe af stål med lufthuller. Vægten på tåkappen er lav samtidig med, at sikkerheden er helt i top. Lufthullerne sikrer den optimale luftcirkulation inden i skoen, hvilket giver den bedste komfort og hygiejne for brugeren.

De besøgende på MASCOTs stand var meget interesserede i den nye tåkappe og i MASCOTs øvrige sortiment af arbejdstøj og sikkerhedssko, og mange nye kontakter blev skabt på messen. Alt i alt var det en stor succes for MASCOT på A+A 2009.
 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385