MASCOT® WORKWEAR

Funktionelle håndværkershorts inden for arbejdsbeklædning

7. maj 2009
Det er tid til at finde sommergarderoben frem og som håndværker, skal der ikke være nogen begrænsninger på dette område.


MASCOT lancerer et par håndværkershorts i en let og blød kvalitet og med funktionelle detaljer.

En særlig detalje er de rummelige hængelommer, som giver plads til forskelligt værktøj. Med værktøjstropper i begge sider kan MASCOTs hammerholder placeres efter brugerens eget ønske. De nye håndværkershorts er skabt ud fra modens aktuelle design med lav talje, god pasform og i et let og blødt materiale perfekt til at lufte benene på varme sommerdage. En indsyet magnet øverst i hængelommen fastholder søm, skruer og bits, og hvis de skubbes af, falder de på plads i lommen. For at imødekomme brugerens krav om høj slidstyrke og lang holdbarhed, er shortsene syet med trenålssømme og Cordura® forstærkninger.

De nye håndværkershorts tilhører serien MASCOT® HARDWEAR, som netop er tiltænkt brugere, hvis daglige arbejde stiller store krav til arbejdstøjets slidstyrke, funktionalitet og bevægelsesfrihed. Serien rummer et bredt sortiment af arbejdstøj i ekstra kraftig og slidstærk kvalitet med lang levetid, og som er skabt til en hverdag, hvor der tages fat. En stor del af seriens produkter er produceret i en blød canvas med strækeffekt, som giver ekstra rummelighed og komfort, når brugeren bevæger sig rundt på fx byggepladsen eller ude hos kunden. De nye håndværkershorts fås i forskellige farver og kan kombineres med fx poloshirts og overtøj fra samme serie, så der er mange muligheder for at gå sommeren stilfuldt i møde. MASCOTs håndværkershorts fås i butikkerne fra april 2009.

 

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385