MASCOT® WORKWEAR

Tovtrækning blev til trådtrækning på MASCOTs stand

1. april 2010
Årets TUN Byg er veloverstået – godt besøgt og med en spirende optimisme i en branche, der har lidt under finanskrisen.

På MASCOTs 84 km2 store stand var der også liv og glade dage. En konkurrence om, hvem der kunne hive trenålssømmen over i et par bukser, trak begejstrede besøgende til standen. Nogle af dem indtil flere gange. Der var nemlig mulighed for at vinde billetter til Le Mans.

Insisterende slidstyrke

Den lille gimmick var selvfølgelig lavet for at skabe fokus på MASCOTs høje kvalitet, hvad angår slidstyrke og robusthed. Og det viste sig da også, at det var mere end svært at hive sømmen i skridtet over – selv når der i bedste tovtrækningsstil blev trukket af flere personer i hvert ben. Sidst på dagen – hver af messen fire dage – måtte MASCOT slække lidt på kravene, således der hver dag kunne sendes et par glade arbejdstøjsinteresserede af sted til Le Mans.

 

Nyhederne tiltrak

MASCOTs sælgere melder om en godt besøgt stand, hvor specielt MASCOTs skonyheder blev set grundigt efter. Mange glæder sig også til at trække i de nye og meget farverige T-shirts, som nu kan købes hos landets MASCOT-forhandlere.

Det samlede besøgsantal endte på 27.703 besøgende, hvilket svarer til, at hver femte ansatte i byggeriet lagde vejen forbi Fredericia messecenter.

 

   

Kasper Enghave Hansen og Morten Hansen kæmpede virkelig hårdt. De kom tilbage flere gange, for de VILLE bare vinde de sidste to billetter til Le Mans. Det lykkedes til sidst – men det kostede også en blodig hånd! Efter at billetterne var i hus, var det tid til at få pusten og lidt at styrke sig på!

 

 

 

Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet til håndværkere, entreprenører og industri. Virksomheden har i mange år oplevet en kraftig vækst inden for både omsætning og indtjening. Vi råder over mere end 1000 kompetente og engagerede medarbejdere i Europa og Vietnam og beskæftiger yderligere et stort antal personer på systuer i Fjernøsten. MASCOT er markedsleder inden for arbejdstøj i Danmark og blandt de største mærker i Europa. MASCOT har modtaget den europæiske pris som »Markedsleder inden for produktkvalitet« blandt 750 europæiske producenter af arbejdstøj. 

 

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385