MASCOT® WORKWEAR

Ned på knæ i arbejdstøjet

16. september 2011
Modebevidste håndværkere kan iklæde sig arbejdstøj fra serien MASCOT® YOUNG, hvor fokus er på smart design, god pasform, høj kvalitet og praktiske detaljer - nu fås også bukser med slidstærke knælommer med plads til knæbeskyttere.

 

Den nye MASCOT® Calvos buks er typisk til den unge og smarte håndværker, som måske allerede kender MASCOT® YOUNG serien, og som nu har et nyt alternativ til arbejdsbukser med plads til knæbeskyttere. I MASCOT® Calvos bukserne er der rummelige og slidstærke lommer på knæene i det gennemtestede og meget slidstærke materiale CORDURA®, der er syv gange mere slidstærkt end bomuld – selvfølgelig er der også mange praktiske lommer til værktøj, tommestok og mobiltelefon, som i de andre modeller i MASCOT®YOUNG serien. Bukserne fås i farverne mørk marine, sort, mørk antracit og mørk oliven og kan let mikses og matches med seriens T-shirts, trøjer og jakker. Håndværkeren kan på den måde skabe sin helt egen stil og vælge flere farvekombinationer. MASCOT® YOUNG finder inspiration i fritidstøj og er derfor lige smart på arbejdspladsen som i fritiden.

Med et par MASCOT® Calvos bukser på benene vil det være oplagt også at bruge MASCOT’s nye knæbeskyttere Likasi, der kan blive i bukserne under vask. Knæbeskytterne er ekstra bløde og komfortable og er testet af en gruppe håndværkere, som har givet god feedback på produktet – flere timers arbejde på knæ kan klares uden gener.

MASCOT® YOUNG Calvos Buks og MASCOT® Likasi knæbeskyttere er netop landet hos MASCOT’s forhandlerne.

 

OM MASCOT
Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet. Virksomheden har i mange år oplevet en kraftig vækst inden for både omsætning og indtjening. MASCOT er markedsleder inden for arbejdstøj i Danmark og blandt de største mærker i Europa. Flere internationale priser er tildelt MASCOT - senest den europæiske pris for at være bedst til at skabe kundeværdi, »Customer Value Enhancement Award«, blandt 700 europæiske producenter af arbejdstøj


 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385