MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ROCKS – rokker ved den traditionelle opfattelse af arbejdstøj

24. oktober 2011
Glem alt om traditionelt arbejdstøj. En helt ny æra inden for branchen har set dagens lys. Navnet er MASCOT® ROCKS, og designet lægger sig tæt op af hverdagstøjets modebillede.

 

Målet har været at skabe arbejdstøj, som håndværkeren føler sig hjemme i – både funktionsmæssigt og stilmæssigt. I skabelsen af MASCOT® ROCKS er der lagt vægt på design, komfort og slidstyrke. Det er maskulint, smart, afslappet og trendy, og det er samtidig gennemtestet, så det kan holde til det hele!

Lækre lag på lag variationer
MASCOT® ROCKS byder i løbet af efteråret på en række overdele - pilotjakker, veste og lette alternativer som quiltjakker, softshells og fiberpelsjakker. Konceptet er lag på lag, så håndværkeren kan tage tøj af og på alt efter vejr og årstider. Fx kan fiberpelsjakken eller quiltjakken kombineres med softshell-jakken, skaljakken eller med en vest.

Til efteråret og vinteren vil håndværkeren have gavn af den vatterede vintervest MASCOT® Alcora. Vesten har et råt look med specialdesignede reflekser og er lavet i en god og gedigen kvalitet, så den kan holde til håndværkerens arbejde. Vesten slutter til kroppen, men der er samtidig god bevægelighed i den. Blandt andet er der elastik i ærmegabene og ekstra længde bagpå, hvilket gør den smidig og fleksibel, når der er brug for at strække armene eller bukke sig ned. De praktiske detaljer er der også taget højde for, og der er for- og inderlommer med lynlås til mobiltelefon og nøgler. Ekstra forstærkning på skuldrene minimerer slitage ved løft på skuldrene.

I kollektionen findes også to sorte pilotjakker, der er vind- og vandtætte og i åndbart materiale. Jakkerne, med aftagelig hætte og med fór af quilt og quiltet fleece, vil egne sig godt til kolde vinterdage med en trøje eller tynd jakke indenunder. Pilotjakkerne fås både i en smal og en regulær model og har gennemtænkte og praktiske detaljer. Blandt andet en nyudviklet krave, der slutter tæt, så regn og vind ikke nedkøler nakken samt diskrete reflekser. Der er desuden gode lommer og ergonomiske ærmer med ekstra plads ved albuerne, så der er bevægelsesfrihed i alle arbejdssituationer. Albuerne er forstærket med dæktryk – et print der giver jakken en rå visuel effekt.

Overdelene fra MASCOT® ROCKS sælges hos forhandlerne fra november 2011.

Nyt fra MASCOT® ROCKS til foråret
I foråret 2012 lancerer MASCOT® ROCKS flere nye og spændende produkter, blandt andet i metervarekvaliteter, der ikke tidligere er anvendt. Retrostil med et moderne twist kendetegner forårsvarerne, og MASCOT glæder sig til at præsentere dem for jer!

 

Billedtekster. TV: Fiberpelsjakken MASCOT®Campbell og vintervesten MASCOT®Alcora - en ny rå stil inden for arbejdsbeklædning der også kan bruges i fritiden. TH: Til de kolde dage har MASCOT designet pilotjakken MASCOT®Goldstrike med visuelle effekter og gode praktiske detaljer.

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385