MASCOT® WORKWEAR

Til håndværkere med stil

28. februar 2011
Moden dikterer sjove print inspireret af tegneserier. Og det skal brugere af arbejdstøj selvfølgelig også mærke. Derfor lancerer MASCOT dette forår en stribe T-shirts med maskuline print med humoristisk kant.

 

Unge arbejdstøjbrugere træffer dagligt bevidste valg om deres beklædning i modsætning til tidligere. Moden er i øjeblikket, at tøjet skal se casual og lidt tilfældigt ud, selv om man udvælger tøjet meget bevidst.

MASCOTs 2011-T-shirts henvender sig netop til brugere af arbejdstøj, som gerne vil skille sig lidt ud fra mængden – på en afslappet måde. De er henvendt til typen, der ikke går i de samme ensfarvede T-shirt år efter år. Derfor udsendes disse T-shirts også kun i et begrænset antal og er del af MASCOTs ’limited edition’ program i 2011. MASCOTs designer har hentet temaerne i de klassiske håndværksfag, og tanken er netop at følge tidens mode med respekt for de oprindelige fag; gengivet på en humoristisk måde.

De nye T-shirts er del af en ambitiøs og omfattende serie af splinternyt tøj til håndværkere, som MASCOT lancerer til efteråret. I denne serie er vi tilbage ved de gamle dyder med fede jeans, skovmandsskjorter og lækre jakker i retro stil med et moderne twist af pasform og detaljer. Funktion og komfort er som altid i højsædet – og stilen leder tankerne tilbage til det forrige århundredes urbane miljø i USA. Serien hedder MASCOT® ROCKS – blandt andet fordi, den kommer til at rokke ved konventionerne for traditionelt arbejdstøj.

T-shirts er at finde hos din lokale forhandler fra april. Øvrige produkter i MASCOT® ROCKS fra september.

Få det hele med - MASCOT på facebook: www.facebook.com/MascotDK  

De smarte T-shirts-nyheder fra MASCOT kommer i tre udgaver. MASCOT® Hollister, MASCOT® Silverton og MASCOT® Cortez.

Alle tre er henvendt til håndværkere, der vil have lidt ekstra opmærksomhed – også for stilen! 
 

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385