MASCOT® WORKWEAR

Sikre fødder klar til sommer

24. maj 2012
Hop i sikkerhedssandaler og gå sommeren i møde! MASCOTs nye par sørger for luft til fødderne, god komfort og fuld sikkerhed.

 

Dine fødder får luft igennem ventilationshuller øverst på foden og i siderne af MASCOT® Paldor sikkerhedssandal. Under de to lynlukninger, der holder sandalen på plads, er der sat et blødt og luftigt materiale ind med net på ydersiden. På den måde er fødderne godt sikrede – uden at de bliver lukket for meget inde i sommervarmen.

Særligt skridsikre og komfortable
Sålerne på sandalerne er ekstra skridhæmmende, så du mindsker risikoen for at falde. Det ses bl.a. på sålens mønster, der er lavet, så vand og anden væske let kan løbe væk under skoen.

MASCOTs nye indlægssål er også i sikkerhedssandalen. Sålen giver god støtte ved svangen og har en støddæmpende pude i hælen, så du bedre kan holde til at være på fødderne en fuld arbejdsdag. Sålen er fugtabsorberende - et stort plus på lune sommerdage, hvor varme og svedige fødder let kan give en ubehagelig fornemmelse.

Ekstra beskyttelse til arbejde på knæ
Sikkerhedssandalerne har ekstra tåforstærkning, hvilket er vigtigt for holdbarheden, hvis du ofte arbejder på knæene og på den måde får skrabet og ridset skosnuderne. Derfor er den fx godt egnet til håndværkere med knælende arbejdsopgaver. Til arbejde inden for let byggeri og industri eller logistik, er det også oplagt at vælge en let sikkerhedssandal som MASCOT® Paldor.

MASCOT kører netop nu skokampagne. På http://mascotsko.dk kan du vinde præmier og læse om de gode skotilbud hos forhandlerne.

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385