MASCOT® WORKWEAR

Skovmandstern til hårdtarbejdende mænd

18. januar 2012
Skovmandsskjorten har fundet vej til butikkernes hylder med arbejdstøj. En skjorte med en lang historie og stærke holdninger.

Skjorten hører til MASCOTs nye serie MASCOT® ROCKS, der signalerer en rå, afslappet stil med et twist i modens retning. Derfor vil den modebevidste håndværker, som gerne vil give sit arbejdstøj ekstra kant, føle sig godt tilpas i MASCOTs version af skovmandsskjorten.

Symbolet på hårdt arbejde
MASCOT har ført skovmandsskjorten tilbage til sit oprindelige udgangspunkt – til den hårdtarbejdende mand i et maskulint univers. Den karakteristiske tern i skjorten har historisk set flere hundrede år på bagen, men er særlig kendt fra skovhuggerindustrien i USA. Den er symbol på hårdt arbejde, natur og maskulinitet. Siden er den blevet et tilbagevendende modefænomen og har været en del af forskellige bevægelser inden for samfund og kultur.

Dit nye alternativ
Skjorten er af ren bomuld og derfor behagelig at have på og velegnet i mange situationer. Brug MASCOT® Kingman som alternativ til langærmede T-shirts, poloshirts, arbejdsskjorter eller sweatshirts – evt. med en vest uden på – for at sætte prikken over i’et i stilen, som MASCOT® ROCKS signalerer. I vintermånederne kan du bruge den indendørs eller som mellemste lag i din udendørs beklædning. Til forår og sommer vil den være god som overtøj på kølige dage. Hvis du matcher den med jeansene fra MASCOT® ROCKS, er du både klar til at gå foråret i møde på din arbejdsplads og til en drengedag med vennerne.

MASCOT® Kingman skovmandsskjorte er i butikkerne fra februar 2012.

Billedtekst:
MASCOT® Kingman skjorte er i 100 % bomuld og har hætte, rødt snoretræk, gennemgående lynlås og print på venstre side.
 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385