MASCOT® WORKWEAR

Silkeborg IF med MASCOT på håndværkermesse

16. marts 2012
SIF’s superligahold besøgte i går MASCOTs stand på håndværkermessen TUN BYG og udfordrede messedeltagerne i bordfodbold. Der var kamp til stregen og sved på panden.

MASCOT har i denne uge fremvist arbejdstøj og sikkerhedssko for slutbrugere og indkøbere på TUN BYG i Fredericia. Her i blandt den nyeste serie MASCOT® ROCKS, der sætter stilen for arbejdstøj, der er nyt, råt og følger modens tendenser.

SIF-spillerne havde en helt særlig version af MASCOT-tøj på – nemlig deres egne spillertrøjer med hovedsponsorens navn og logo. Det vakte en del opsigt og mange var interesserede i at prøve kræfter i bordfodbold mod de rutinerede fodboldspillere.

Men spillerne var ikke helt på hjemmebane og måtte, til trods for flere vundne kampe, se sig slået af en del af messedeltagere, som tydeligvis var mestre i bordfodbold. Derfor blev der givet en god portion MASCOT® ROCKS tasker væk i præmie.

Der blev også skrevet autografer, taget billeder og snakket fodbold i de hyggelige par timer, seancen varede.

MASCOT indgik i august 2011 et hoved- og stadionsponsorat af Silkeborg IF Invest A/S.

 

 

 

Øverste billede: Nicolaj Ritter bagerst og Daniel A.Pedersen længst fremme dyster mod et par hardcore bordfodboldspillere.

Billedet til venstre: Sebastian Svärd til venstre og Christopher Poulsen til højre.

Billedet til højre: Henrik 'Tømrer' Pedersen prøver Lauge Jensen motorcyklen på MASCOTs stand.

 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385