MASCOT® WORKWEAR

MASCOT klar til TUN BYG

10. februar 2012
TUN BYG løber af stablen den 13.-16.marts, og MASCOT er med, når det hele sker! Vi glæder os til at se dig og dine kolleger på vores stand og til at vise MASCOTs produkter frem – ikke mindst de helt nye produkter fra MASCOTs seneste serie MASCOT® ROCKS. Her er retro skovmandstern, jeans og rå, visuelle detaljer i fokus.

Vi løfter også sløret for forårets nye serie MASCOT® CROSSOVER med badges og seje print på T-shirts, poloshirts og sweatshirts. Kig forbi standen og få en snak med os.

Dyst mod professionelle sportsfolk
På MASCOTs stand bliver der i år ekstra fart over feltet. Giv en af dine kammerater, eller racerkørerne Casper Elgaard og John Nielsen, baghjul i Real Racing HD på iPads. Der er også mulighed for at kæmpe om vinderpladsen i bordfodbold mod en af spillerne fra Silkeborg IFs superligamandskab. Ligegyldig hvem du møder, kan du være helt sikker på at få kamp til stregen! Hvis du vinder en dyst, får du en taske fra MASCOT® ROCKS som præmie – også selvom det er en af kammeraterne, du spiller mod.

Vind tur til Lauge Jensen motorcykler
Er du rigtig god, vinder du en rundvisning for dig og en kammerat på motorcykelfabrikanten Lauge Jensens værksted. Her kan du lære alt om, hvordan en chopper bygges op fra bunden. Seks dygtige vindere får to billetter hver. For at deltage i konkurrencen skal du skrive din tid fra Real Racing-løbet på en kupon og håbe på, at din tid er blandt de seks bedste. I så fald har du vundet og får besked via mail. Vi har desuden udstillet en af Lauge Jensens motorcykler på standen, så du kan se, hvad du dyster om.

 

Program
Tirsdag den 13.marts kl.13-16: Kør ræs mod John Nielsen
Onsdag den 14.marts kl.13-16: Kør ræs mod Casper Elgaard
Torsdag den 15.marts kl.14-16: Dyst i bordfodbold mod en af spillerne fra Silkeborg IF

Eventuelle ændringer i programmet vil blive ajourført her på websitet.

Besøg MASCOT i Hal A stand 2346. Vi ses inden længe!

Der er mange flere nyheder i vente i de kommende måneder.

 

 
Dyst i Real Racing-konkurrence eller bordfodbold
og vind tasken her fra MASCOT® ROCKS.

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385