MASCOT® WORKWEAR

Omfattende lancering af arbejdstøj til industrien

23. januar 2013
Tofarvet arbejdstøj i 8 farvekombinationer, 14 produktvarianter og forskellige stofkvaliteter giver utallige variationsmuligheder i MASCOTs nye serie af arbejdstøj, som lander hos forhandlere landet over i januar.

MASCOT® UNIQUE er navnet på serien, der er så bred, at alle former for industrivirksomheder finder tøj, der passer perfekt til dem. Desuden er serien certificeret i henhold til alle relevante normer.

Internationalt vaskeri-certifikat
Noget af det mest relevante for arbejdstøj til industrien er selvfølgelig, at det kan klare en industriel vaske- og tørreproces på vaskerier – mange gange. Derfor er hele MASCOT® UNIQUE testet efter industrivaskenormen EN ISO 15797 (Hohenstein Institute). Produkterne har fået en flot vurdering og bibeholder farve og form rigtigt godt efter vaskeriernes vask og tunnel finish. Desuden har alle metervarer i MASCOT® UNIQUE et Oeko-Tex certifikat.

Detaljer specielt til industrien
Et arbejde i en af Europas industrier kræver let og blødt arbejdstøj. MASCOT har samtidig valgt et slidstærkt twill-materiale. Desuden er funktioner udviklet til den arbejdsdag, der møder industriens medarbejdere. Fx er alle knapper og lynlåse skjulte, så de ikke ridser og skraber mod andre genstande; især vigtigt for ansatte i fx bil-, møbel- og maskinindustrien.

Testresultat: yderst behageligt arbejdstøj
»MASCOT® UNIQUE er godt nyt til industrivirksomheder, der vil give medarbejderne tøj, der både profilerer virksomheden, er en god investering og som medarbejderne føler sig godt tilpas i«, siger administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. Tidligere var arbejdstøj til industrien simpelt – både hvad angår detaljer og pasform, men det er der lavet om på med MASCOT® UNIQUE. Michael Grosbøl forklarer: »Der er gjort rigtigt meget ud af at lave en komfortabel pasform, som har god bevægelsesfrihed. Produkterne har været til test i forskellige typer industrier forud for produktion, og de begejstrede tilbagemeldinger fra industriens medarbejdere tyder på, at vi har ramt plet med vores fokus på både komfort, funktion og tøjets image.«

Arbejdstøjet bidrager til virksomhedens brand og image
Arbejdstøj med samme udseende og profil skaber et fælles image for industrivirksomheder. MASCOT® UNIQUE giver nogle unikke muligheder for, at virksomhederne kan profilere sig gennem tøjet. »En ting er, at de mange forskellige farvekombinationer åbner muligheden for at virksomheden kan vælge en farve, der passer til firmalogoet. Vi ser også, at virksomheder benytter sig af muligheden for at iklæde hver sektion eller afdeling i hver deres farve beklædning. Noget andet er, at serien er så bred, at personer med selv meget forskellige jobfunktioner kan få arbejdstøj, der passer præcis til dem – fra den samme serie og med de samme designmæssige detaljer, så image og teamspirit fastholdes«, uddyber administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. Serien rummer nemlig også produkter i samme pasform og farver i en tungere metervare. Ligeledes kan de tofarvede produkter kombineres flot med ensfarvede pilotjakker, softshells, veste og bukser. Pilotjakkerne er certificeret efter internationale kulde- og regn-normer (EN 343 og EN 342).

CSR- certificeret arbejdstøj
MASCOT® UNIQUE er også arbejdstøj med god samvittighed. Produkterne er fremstillet på MASCOTs egen fabrik i Vietnam, som har en SA 8000 certificering. SA 8000 er den mest anerkendte internationale norm for social ansvarlighed. Når en leverandør har denne certificering, kan forbrugeren være sikker på, at produkterne er fremstillet under gode og trygge medarbejderforhold.

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385