MASCOT® WORKWEAR

Mascot International A/S forlænger sponsoraftalen med Silkeborg IF

3. juni 2013
MASCOT vil fortsat være både hovedsponsor og stadionsponsor for Silkeborg IF.

MASCOT har forlænget sin samarbejdsaftale med Silkeborg IF Invest A/S. Dermed fortsætter MASCOT både som hovedsponsor og stadionsponsor på MASCOT PARK. Aftalen løber som minimum i yderligere et år - til udgangen af 2014 - og vil blive forlænget med endnu et år, hvis Silkeborg IF rykker op i Superligaen til næste sommer.

- Vi er meget glade for den opbakning, MASCOT viser os på trods af vores status som Nordicbet-liga hold i den kommende sæson. Dermed er vores hovedsponsor eksponent for det sammenhold, der er tvingende nødvendigt, hvis Silkeborg hurtigst muligt igen skal kunne vende tilbage til Superligaen, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S.

Både Silkeborg IF og Mascot International har været glade for samarbejdet, der blev indledt i 2011, og det er de gode relationer, der har fået MASCOT til at forlænge.

- Fodbold er et godt sted for os at nå ud til vores primære målgruppe, og det forretningsmæssige aspekt i den slags investeringer, som vi taler om her, vil altid veje tungt for MASCOT. Men det er klart, at når virkeligheden i næste sæson er på næstbedste niveau for Silkeborg IF, er det mere hjertet end den forretningsmæssige sans, der taler. Vi har et rigtig godt samarbejde med Silkeborg IF Invest, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor er det en fornuftig aftale, vi er blevet enige om med en indbygget option om forlængelse, når det forhåbentlig hedder Superliga igen fra sæsonstart 2014, siger adm. direktør i MASCOT, Michael Grosbøl.
 
Læs mere om Silkeborg IF på: www.silkeborgif.com

 
Adm. direktør, 
Michael Grosbøl 
Mascot International A/S
  Adm. direktør,
Kent Madsen
Silkeborg IF Invest A/S

Foto øverst af Dennis Flinta er taget af Ulla Myrhøj.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385