MASCOT® WORKWEAR

Farverig sommer

28. maj 2013
MASCOTs nye arbejdsserie giver rig mulighed for at gå en farverig sommer i møde. Med 8 tofarvede farvekombinationer i gennemtænkt design, kan brugere i alle fag få ny sommergarderobe.

MASCOT® UNIQUE hedder serien, som MASCOT har lanceret i dette forår. Nu kommer den nye grønne farve også med og giver endnu flere kombinationsmuligheder.

Shorts med super pasform
Til sommeren er selvfølgelig seriens shorts i fokus. Shorts har ligesom seriens andre benklæder en super pasform konstrueret med en kile på indersiden af benene. Den giver en øget bevægelsesfrihed, og så er der ingen sømme, der generer, når du bevæger dig. Shorts har også alle smarte detaljer, som fx en rummelig lårlomme, med mulighed for individuel opdeling, og nykonstruerede forlommer med god indgang og en skjult mobillomme. Alle shorts er syet i et let twill-materiale.

Kølende bukser i sommervarmen
Trods sommerens varme, kan man godt stadig have brug for de lange bukser – især hvis du dagligt ligger på knæ og har brug for dine knæpudelommer og knæpuder. MASCOT® UNIQUE rummer også en hel række produkter med et indhold af Tencel® som er lavet af eukalyptustræer, og som derfor er en naturlig fiber. Foruden at være super blød, er den fugttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel® er faktisk 50% mere absorberende end bomuld og har dermed en super komfort. Med andre ord er de super velegnede i sommervarmen, da Tencel® gør bukserne let kølende og samtidig super svedtransporterende. Samtidig har produkterne alle de gode egenskaber fra polyester – slidstyrke, formstabilitet og holdbarhed vask efter vask. Blandingen af Tencel® og polyester samler de bedste egenskaber fra to materialer. MASCOT har selv været i laboratoriet for at udvikle den særlige metervare.

Alle produkter er tilgængelige nu hos din lokale forhandler.

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385