MASCOT® WORKWEAR

Prins Joachim indvier MASCOTs sundhedsprogram i Laos

18. november 2014
Hans Kongelige Højhed Prins Joachim indviede i dag et sundhedsprogram, som Silkeborg-virksomheden Mascot International A/S har igangsat på MASCOTs nye fabrik i Laos.

Som et led i etableringen af fabrikken har MASCOT indrettet en sundhedsklinik med en fultidsansat læge og foreløbig én sygeplejerske.
»Formålet med sundhedsprogrammet er både at tilbyde konsultationer til medarbejdere med helbredsproblemer og at yde en systematisk, informationsindsats for at forebygge sygdom og forbedre sundhedstilstanden blandt medarbejderne,« siger MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl, som i dag deltog i indvielsen sammen med prinsen og de lokale myndigheder.

MASCOT har i forvejen særdeles gode erfaringer fra Vietnam, hvor virksomheden driver to sundhedsklinikker i forbindelse med MASCOT VIETNAMs produktionsenheder. »Sundhedsprogrammerne i Laos og Vietnam er kun et enkelt element i den omfattende CSR-indsats, som vi har igangsat fra første færd. Derudover lægger vi stor vægt på anstændige lønninger, gode arbejdsforhold, godt arbejdsmiljø, professionelle træningsprogrammer og en ansvarlig miljøpolitik« siger Michael Grosbøl.

Han peger på, at CSR-indsatsen i realiteten er en god forretning for MASCOT. »Vores produktionsenheder i Vietnam har her i 2014 sat ny rekord med et output, som er større, end vi har set noget andet sted i verden, og kvaliteten af produkterne er også i top. Jeg er ikke i tvivl om, at de gode arbejdsvilkår hos MASCOT er årsagen hertil. Glade medarbejdere er gode medarbejdere. Sådan er det,« siger Michael Grosbøl.

MASCOT beskæftiger 1.700 medarbejdere på virksomhedens egne fabrikker i Vietnam og foreløbig 300 på den nye fabrik i Laos. Virksomheden er i dag Danmarks største producent af arbejdstøj og eksporterer til hele Europa, USA og andre oversøiske markeder.

Om MASCOT Laos:
MASCOTs fabrik i Laos blev indviet 23. december 2013 - læs mere her.
Den laotiske industriminister besøger MASCOT Laos i juni -læs mere her.

Om MASCOT Vietnam:
MASCOTs danske direktør i Vietnam får royal æresmedalje for vedholdende CSR-engagement - læs mere her.
CSR-certificering i MASCOT Vietnam, SA 8000 - se mere her.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385