MASCOT® WORKWEAR

Bliv i komfortzonen med nyt funktionsundertøj

28. august 2014
Modsat tidens trends om at skulle ud af komfortzonen, så er opgaven for dit funktionsundertøj netop at bibeholde dig i komfortzonen dagen lang. Du har brug for effektiv svedtransport, og nu hvor de koldere temperaturer står for døren, skal det inderste lag også isolere. Nu kommer nyt funktionsundertøj fra MASCOT, som tilbyder dig dette på en særdeles effektiv måde ved hjælp af THERMOCOOL™-teknologien.

Den helt nye undertøjslinje er med THERMOCOOL™-fiberen designet til at arbejde sammen med kroppens naturlige varmeregulering. Når du er varm, leder undertøjet varme og sved væk fra kroppen. Når du er i kolde omgivelser, isolerer det. Kort og godt. Det kaldes Duoregulation™ og skyldes en helt særlig fibersammensætning i stoffet. MASCOT lancerer en langærmet undertrøje, lange underbukser og en halsvarmer med THERMOCOOL™-teknologien.

THERMOCOOL™ er frem for alt ekstremt fugttransporterende som følge af en speciel struktur, der hurtigt fordeler fugten på et større område og leder den væk fra huden. En anden vigtig egenskab for THERMOCOOL™ er, at det er hurtigttørrende, så fugten forsvinder hurtigt væk fra tøjet. For ud over at det er ubehageligt at gå med en våd trøje, så udgør sveden også fare for efterfølgende nedkøling, hvis ikke fugten ledes effektivt væk. Se den effektive svedtransport her, hvor vand hældes på undertøjet fra indersiden:


Undertøjet er udviklet med tanke på at være ’et ekstra lag hud’. Og MASCOTs testpanel bekræfter, at sådan føles det også. Stoffet smyger sig tæt til kroppen ved hjælp af en særlig firevejs-stretch, der gør den fleksibel og virkelig behagelig af have på. Der er ingen sidesømme og ingen indsyede mærker, der kan genere. Stoffet har en lav vægt og er nemt at vaske. Undertøjet er designet til at sikre, at brugeren holder sig i komfortzonen uanset aktivitetsniveau og omgivelsernes temperatur.

MASCOT® Hamar Termoundertrøje (fra S-3XL) 
MASCOT® Moss Termounderbuks (fra S-3XL)  
MASCOT® Halden Halsvarmer (one size)
Produkterne er på lager fra september 2014.

THERMOCOOL™ er et registreret varemærke fra INVISTA. INVISTA har i mange år specialiseret sig i at tilbyde avancerede stoftyper til blandt andet arbejdstøj. MASCOT anvender også fx COOLMAX® og CORDURA® fra INVISTA. Se meget mere om THERMOCOOL™ her: http://thermocool.invista.com/ 

 

 
Mascot International A/S · Julsøvej 100 · 8600 Silkeborg · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg · Danmark

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385