MASCOT® WORKWEAR

Laos’ førstedame: MASCOT løfter standarden i vores land

27. marts 2015
»Det glæder mig utroligt meget at se en virksomhed af så høj standard i vores land. Det er den slags investeringer, Laos har brug for. Og det er dejligt at se ordene ’Made in Laos’ i jeres produkter.«
Der faldt mange lovord, da Laos’ førstedame, præsidentfrue Keosaychay Sayasone i dag aflagde besøg hos Mascot Laos.

Med i følget var også premierministerens hustru, Bouathong Thammavong samt cirka 50 andre hustruer til ministre og højstående embedsmænd.


Præsidentfruen inspicerede et par af Mascot Laos’ travle produktionslinjer samt det nye skæreri og forhørte sig undervejs hos medarbejderne om blandt andet arbejdsforholdene og de træningsprogrammer, som MASCOT har iværksat i Laos.

Også MASCOTs lægeklinik og sundhedsprogram gjorde indtryk på delegationen. Præsidentfruen fik sig både en snak med MASCOTs læge og kantinechef, om hvordan vi arbejder med at sikre de bedst mulige forhold for de knap 500 medarbejdere i Mascot Laos.


»MASCOT er på alle måder et eksempel til efterfølgelse for andre investorer«, sagde Førstedamen.

Hun ville også gerne sikre sig, at de laotiske myndigheder lever op til investorernes forventninger. Mascot Laos’ direktør Thomas Bo Pedersen svarede hertil: »Fra dag ét har vi oplevet en enestående imødekommenhed fra de laotiske myndigheder. Det tog tre arbejdsdage at få en investeringslicens, og dét tempo lagde linjen for de øvrige godkendelsesprocedurer i projektfasen. Vi oplever et særdeles godt investeringsklima i Laos,« forklarede Thomas Bo Pedersen.
 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385