MASCOT® WORKWEAR

Knælende arbejde uden gener

18. februar 2015
Er du én af dem, der ind imellem arbejder knælende? Så er en ekstra beskyttelse af knæet helt obligatorisk.

Dén beskyttelse får du fra MASCOT på mere end én måde. Med talrige funktioner på arbejdsbukserne og med certificerede knæpuder får du en samlet pakke, der giver et behageligt og frem for alt sikkert arbejdsmiljø ved knælende arbejde.

MASCOT® Waterloo knæpuder af Evazote®-skum er ergonomisk udformede og kan bruges i alle MASCOTs bukser med knælommer. De fylder godt i bredden og har en aflang form, som kan afkortes (er forberedt på knæpuden og kan nemt klippes af), hvis knæpuderne skal bruges i små knæpudelommer. MASCOT® Waterloo er certificeret i henhold til EN 14404, type 2, klasse 1, som er normen for Knæbeskyttere til arbejde i knælende position.

Men for at du kan få fuld udnyttelse af dine knæbeskytter, så skal du have bukser med den rette pasform. Knæpuderne må ikke genere dig, når du går og står. Til gengæld skal de øjeblikkeligt være placeret det helt rigtige sted, når du knæler ned. Blandt andet derfor er det afgørende, at du vælger bukser i den korrekte længde (og livvidde). Hos MASCOT har du muligheden for at vælge mellem forskellige bukselængder, og for hver model og størrelse er knæpudens placering unik. Derfor sikrer du med MASCOT-bukser, at knæets beskyttelseszone altid er der, hvor knæet er. Det er ikke tilfældet, hvis du køber for lange bukser og lægger dem op. Brug fx MASCOTs Målskema som hjælp til at finde den korrekte størrelse.

Når du har meget knæliggende arbejde er ergonomien i bukserne helt afgørende. Vælg bukser med ergonomisk formet linning og ergonomisk designede ben, hvis du vil være sikker på, at bukserne på samme tid giver god bevægelsesfrihed og støtter dig i alle bevægelser. Desuden gør en særlig konstruktion i knæhasen, at der ikke samler sig en masse stof, der generer, når du knæler. I langt de fleste MASCOT-bukser indsættes knæpuden fra oven og lukkes med burrebånd, så der ikke er adgang for snavs.

Disse bukser (blandt andre) har alle ovennævnte detaljer, dvs.:

  • tre forskellige bukselængder med unik placering af knælommer
  • ergonomisk linning og ergonomiske knæ
  • knæpudelommer med åbning oven fra og burrebånd til lukning

MASCOT® Lerida 
MASCOT® Ronda – med hængelommer 
MASCOT® Erlangen
MASCOT® Bremen – med hængelommer 
MASCOT® Laronde 
MASCOT® Atlanta – med hængelommer

Knæpuder med EN 14404: MASCOT® Waterloo

Nærmeste forhandler finder du her: http://www.mascot.dk/da/Om-Mascot/FindForhandler

 

Relevante links

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385