MASCOT® WORKWEAR

MASCOT lancerer nyt hovedkatalog

26. oktober 2015
I forbindelse med den største produktlancering i MASCOTs historie, lancerer MASCOT et nyt hovedkatalog. Kataloget indeholder et rekordantal produkter, og introducerer samtidig MASCOTs nye koncept: MASCOT hylder passionen.

MASCOT lancerer et nyt hovedkatalog på 436 sider og med over 600 produkter - et rekordstort antal produkter. Tre nye serier bliver præsenteret: MASCOT® SAFE SUPREME, MASCOT® SAFE LIGHT og MASCOT® LIGHT, samt flere produktnyheder som supplement til eksisterende serier. Kataloget har fokus på »sublim slidstyrke«, »optimal bevægelsesfrihed« og »optimal komfort i al slags vejr«. Som introduktion til hver serie findes en QR-kode og et link, der sender læseren videre til en video, hvor man kan se tøjets helt unikke features live.

MASCOTs passion
Det gennemgående tema i dette års hovedkatalog er: MASCOT hylder passionen. MASCOT ønsker at dele entusiasmen om arbejdstøj med kunder og interessenter. I kataloget får interesserede læsere et indblik i virksomheden med citater fra medarbejderne, der fortæller om MASCOTs kultur og passion for arbejdstøj.

Rettet mod et bredt segment
Hovedkataloget fra MASCOT henvender sig til et bredt segment af brugere af arbejdstøj – alt inden for håndværk, byggebranchen, servicefaget, industri, produktion, logistik og offshore-industrien. Efter hver serie er produkterne samlet og kategoriseret efter farve, for derved at gøre det nemmere at vælge produkter inden for din branche eller i din virksomheds farve. ’Mix & Match’-afsnittet bagerst er et værktøj, som kan inspirere og hjælpe dig til at kombinere MASCOTs produkter på tværs af serier og farver. Derved kan du tilpasse arbejdstøjet til din personlige stil og virksomhedens krav.

Nye materialer der er Tested to Work
Kataloget præsenterer nye og innovative materialer som PrimaLoft® Black Insulation Eco, som MASCOT gør brug af i produktnyheder. Hovedkataloget fra MASCOT giver dig et overblik over hele produktsortimentet, der alle er udviklet og fremstillet under koncept, slogan og kvalitetsstemplet Tested to work.

Du kan finde hovedkataloget fra MASCOT her: Hovedkatalog 2015

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385