MASCOT® WORKWEAR

Sikkerhedssko med Boa®-lukning – en uvurderlig hjælp på en travl arbejdsdag

29. august 2016
Sikkerhedssko skal yde den maksimale beskyttelse, give den bedste komfort og være designet til enhver arbejdssituation. Og der er mange valgmuligheder. Kræver din arbejdsdag, at skoene skal af og på mange gange, eller ønsker du bare et alternativ til almindelige snører, så er Boa®-lukningen et oplagt parameter at vælge efter.

I MASCOTs nye serie af sikkerhedsfodtøj, DYNAMIC, findes fire modeller med Boa®-lukkesystemet: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa.

Boa® - når snøring af sko er gjort enkel
Med Boa®-lukkesystemet får du sikkerhedssko med en optimal komfort kombineret med hurtig snøring af skoen. Sikkerhedssko med Boa® sikrer, at dine sikkerhedssko altid sidder godt på foden. Dreje-hjulet betjenes med kun én hånd. Det snører nemt skoen, så den sidder perfekt via de rustfrie stålsnører og kan hurtigt løsnes igen, når du mange gange i løbet af en dag har brug for at tage skoene af. Hjulet kan finjusteres og giver derfor perfekt pasform og ingen prespunkter. De rustfrie stålsnører er meget stærke, og lukkesystemet vil ikke blive påvirket af vand, mudder og is.

DYNAMIC er et godt valg til en aktiv arbejdsdag, hvor pasform og sikkerhed er i højsædet. Udover Boa®-lukkesystemet har MASCOT tænkt funktion, brugerbehov og arbejdssituationer ind i designet af de nye sikkerhedssko, -støvler og -sandaler.

Features i de nye sikkerhedssko i DYNAMIC-serien
Ud over det patenterede Boa®-lukkesystem og en super komfort med et fleksibelt sømværn og god plads i den ergonomisk formede tåkappe har MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa også et sporty look og en transparent sål, der ikke efterlader mærker på underlaget. Herudover har sikkerhedsskoene alle et fór af SILVADUR™, der er antibakterielt og hæmmer dannelsen af lugt i tekstilmaterialer.

Få mere viden om sikkerhedsfodtøj med Boa®-lukkesystemet samt MASCOTs serier af sikkerhedsfodtøj i MASCOTs helt nye katalog udelukkende med sikkerhedssko – heriblandt mange produktnyheder: http://papers.mascot.dk/Mascot/DK/Footwearkatalog

Se og download højtopløselige fotos af skoene i serien her: http://fotoweb.mascot.dk?bid=fxcxkxk

 

Relevante links

Footwear Katalog

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385