MASCOT® WORKWEAR

Slut med at arbejde dig til varmen

25. oktober 2016
Nu behøver du ikke længere at arbejde dig til varmen i vinterens kolde og våde vejr. MASCOT har integreret det anerkendte isoleringsmateriale PrimaLoft® i flere forskellige jakker, der alle er med til at holde på varmen, når kulden melder sig.

Det er koldt, og du tager den tunge, varme vinterjakke på. I takt med at aktivitetsniveauet stiger, begynder sveden også at løbe ned ad ryggen på dig. Du kan ikke komme af med varmen, og jakken bliver tungere og varmere og forhindrer dig i at gøre arbejdet effektivt og sikkert. Nu er dit tøj vådt, og tager du jakken af, bliver du meget hurtigt kold.

Som et modsvar mod dette kendte fænomen hos vinterjakkebrugere, introducerer MASCOT isoleringsmaterialet PrimaLoft® i nyt overtøj, der holder dig godt varm, samtidig med at det sørger for, at du effektivt kommer af med den overskydende varme.

Hold varmen med én af de fire nye jakker fra MASCOT, der alle har det unikke isoleringsmateriale PrimaLoft® integreret. Fra venstre ser du: MASCOT® Darmstadt softshelljakke, MASCOT® Erding termojakke, MASCOT® Palencia termojakke og MASCOT® Tolosa Pilotjakke.

Hold dig varm og tør
MASCOT har lanceret to termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke med PrimaLoft®-isoleringen til den kolde årstid. Fugt fra kroppen transporteres væk som følge af PrimaLoft®s åndbare egenskaber. Det nedsætter risikoen for, at brugeren bliver våd og dernæst afkølet. Dertil kommer, at PrimaLoft®s ultratætte fibre er vandafvisende og således ikke optager nedbør. Jakken bliver dermed ikke tung, og brugeren nedsætter ikke sin bevægelsesfrihed. Og når materialet ikke bliver vådt, fastholder det den høje isoleringsevne. Så hvis arbejdsopgaverne og vejret er jævnligt skiftende, så er overtøj med PrimaLoft® en hjælp i en travl hverdag, da det er et fleksibelt materiale til kulde, nedbør og under forskellige aktivitetsniveauer.
Ud over at holde dig varm, har PrimaLoft® en helt særlig sammensætning af fibre, der føles som et blødt vatmateriale, og det har en meget lav massefylde. Den lave vægt gør, at PrimaLoft® også fungerer exceptionelt godt, når det bruges som mellemlag, og det fylder meget lidt, når det presses sammen. MASCOT anvender PrimaLoft® Black Insulation Eco, som er lavet af mindst 60% genbrugsmaterialer.

MASCOT-Jakker med PrimaLoft®
MASCOT har foreløbigt integreret PrimaLoft® i fire forskellige produkter: To termojakker, en softshelljakke og en pilotjakke i en række forskellige farver. De to termojakker MASCOT® Erding og MASCOT® Palencia kan anvendes for sig men også under en skaljakke som mellemlag. Pilotjakken MASCOT® Tolosa er ud over PrimaLoft®-isoleringen også certificeret til at opnå den bedste kulde beskyttelse (EN 342) og at være vind- og vandtæt (EN 343).

På MASCOTs hjemmeside kan du se mere om produkterne og en video af PrimaLoft® og dets unikke evner. Du finder den her: www.mascot.dk/Primaloft

MASCOT produkter med PrimaLoft®:
MASCOT® Erding
MASCOT® Darmstadt
MASCOT® Palencia
MASCOT® Tolosa

Hent billederne her: http://fotoweb.mascot.dk?bid=fxexfxj

 

PrimaLoft logo

Udviklet til den amerikanske hær

 

PrimaLoft® teknologien er oprindeligt udviklet til den amerikanske hær, der krævede en vandafvisende, syntetisk alternativt til gåsedun i deres uniformer. I dag bruges materialet også af jægere, ekstremsportsudøvere og udendørslystne eventyrer over hele verden. Med 25 års erfaring er virksomheden bag PrimaLoft® i dag en global anerkendt leder og pionér inden for innovative komfortløsninger.

 

Derfor samarbejder MASCOT med PrimaLoft®.

 

PrimaLoft® - Feel the performance, i ethvert klima, i alle situationer

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385