MASCOT® WORKWEAR

2017

MASCOT er officiel tøjleverandør til Audi Sport i Formula E

01-12-2017
Når Formula E serien for kun fjerde gang skydes i gang i morgen er danske MASCOT med i pitten hos Audi Motorsport. MASCOT er blevet officiel leverandør til Audis fabriksteam i FIA Formula E Mesterskaberne, der er verdens første fuldt el-drevne gaderacerløb.
Læs mere

MASCOT testes igen i et af verdens mest ekstreme motorløb

27-11-2017
Den 6. januar 2018 skydes Dakar Rally i gang for 40. gang. Endnu engang er MASCOT stolt sponsor af racerteamet Tim og Tom Coronel. Det betyder, at MASCOTs arbejdstøj og sikkerhedssko igen vil blive gennemtestet under de mest ekstreme forhold af racerteamets travle mekanikerhold.
Læs mere

MASCOT tildelt pris for produktlederskab blandt arbejdstøjsproducenter

24-10-2017
Som resultat af et omfattende analysearbejde på arbejdstøjsmarkedet fik danske MASCOT i går i London overrakt 2017 European Product Leadership Award.
Læs mere

Nyt rekordstort katalog fra MASCOT

17-10-2017
MASCOT har netop lanceret sit nye hovedkatalog. Kataloget indeholder mange nyheder, deriblandt den helt nye 2017-serie MASCOT® ADVANCED, hvis T-shirts, trøjer og jakker i mange varianter lanceres dette efterår. MASCOT® ADVANCED er arbejdstøj til byggeriet - i nye farver, med nye features og af nye materialer med 100% stretch i både bukser, trøjer og jakker. Find også en helt ny serie af lette og fleksible sikkerhedssko i MASCOT® FOOTWEAR FLEX-serien.
Læs mere

Klæd dig i lag og kom komfortabelt igennem vinteren

16-10-2017
De kølige temperaturer er på vej, og det er tid til at ruste dig mod vintervejret. Du kan selvfølgelig vælge at købe den tykkeste jakke, du kan finde, for at være sikker på ikke at fryse. Men du kan også vælge at justere garderoben med nogle tynde men funktionelle lag, så du er rustet til både mildt, hårdt og vådt vintervejr.
Læs mere

Prestigefyldt pris til MASCOT

13-10-2017
Tidligere i dag modtog MASCOT Vietnam en prestigefyldt pris for den høje arbejdsstandard på vores tre fabrikker i Vietnam.
Læs mere

Utallige kombinationer med højeste sikkerhed i MASCOT® SAFE SUPREME

12-10-2017
MASCOT har et af branchens bredeste sortimenter inden for certificeret sikkerhedstøj. Ligesom med arbejdstøjet, er sikkerhedstøjet delt op i forskellige serier. MASCOT® SAFE SUPREME er serien, du skal vælge, hvis du vil have tofarvet sikkerhedsbeklædning med de meste innovative funktioner og materialer.
Læs mere

MASCOT lancerer serie af let og fleksibelt fodtøj

11-10-2017
En ny generation af sikkerhedsfodtøj fra MASCOT er nu at finde hos landets forhandlere. Skoene er lavet af materialer med lav vægt, så den samlede vægt er en af de laveste på markedet. Samtidig er bøjeligheden ved forfoden i en klasse for sig. Sig farvel til tunge, stive arbejdssko, der giver ømhed i fødder og ryg.
Læs mere

EU-ambassadør besøger MASCOT Vietnam

05-10-2017
I dag havde MASCOT Vietnam den store ære at byde velkommen til Bruno Angelet, ambassadør for Den Europæiske Union i Vietnam og Miriam Garcia Ferrer, chef for handel og økonomiske anliggender.
Læs mere

Ny jakke kombinerer stretch og styrke i et let materiale

04-10-2017
MASCOT lancerer en helt tynd og let stretchjakke. Jakken er lavet af et nyudviklet firevejs stretch-materiale, som tilmed er ekstremt stærkt og har en lav vægt.
Læs mere

MASCOT på A+A-messen 2017

22-09-2017
Igen i år er MASCOT repræsenteret på verdens ledende messe inden for sikkerhedstøj og –fodtøj.
Læs mere

Bliv racerkører for en stund

08-08-2017
Din drøm om at køre en racerbil, kan vi hjælpe dig med at gøre til virkelighed på Jyllandsringen. Med dig selv bag rattet får du ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve dine evner indenfor motorsporten. Deltag i konkurrencen her.
Læs mere

Slidstærke knickers i stretch-materiale

31-07-2017
En aktiv arbejdsdag i sommermånederne kræver let arbejdsbeklædning med ubegrænset bevægelsesfrihed. MASCOTs bud på sommerens bedste beklædning til håndværkeren med lommerne fulde af værktøj er de nylancerede 17049-knickers.

Med 100% stretchstof kombineres friheden til alle typer bevægelser med en blød bagside mod huden og en lav vægt. Samtidig får brugeren individuelle justeringsmuligheder med aftagelige hængelommer og knæområdet, der kan justeres i højden, så knælommen med knæpuden sidder perfekt.
Læs mere

MASCOT er ny hovedsponsor i Roda JC

23-06-2017
MASCOT har lavet en hovedsponsoraftale med den hollandske fodboldklub Roda JC. Klubben har stolte traditioner og spiller i den bedste hollandske liga Æresdivisionen.
Læs mere

Letvægts-arbejdsbukser med 100% stretch

24-05-2017
Nu revolutionerer MASCOT arbejdstøjsbranchen med lanceringen af tre par bukser og et par knickers med fire-vejs stretch. Men det er ikke det hele. Høj slidstyrke, et innovativt knædesign og en unik bevægelsesfrihed er også integreret.
Læs mere

MASCOT® ADVANCED

15-05-2017
En serie med stretch, styrke og komfort i særklasse. Tjener med ære alle hårdtarbejdende, passionerede mennesker, der kræver det allerbedste af deres beklædning.
Læs mere

MASCOT modtager pris for høje sociale standarder i Vietnam

05-05-2017
MASCOT Vietnam har i dag modtaget en pris for den høje arbejdsstandard og miljømæssige kontrol fra Ministry of Labour, Invalids and Social Affairs i Vietnam. Gode arbejdsforhold er vigtige for MASCOT, som tager sit sociale ansvar som en international virksomhed meget alvorligt.
Læs mere

Fest, farver og fejring i MASCOT Laos

12-04-2017
For en stund har det traditionelle arbejdstøj været skiftet ud med blomstrede skjorter på MASCOTs fabrik i Laos. Den 11. april afholdt man nemlig et brag af en fest, hvor kollegaer side om side kunne nyde modeshow, konkurrencer og quiz. Helt efter traditionerne blev der holdt nytårsfejring med dans og latter.
Læs mere

Personlig stil, også på arbejdet

27-03-2017
Dette forår præsenterer MASCOT en række nye sweatshirts, skjorter og T-shirts, under serien MASCOT® FREESTYLE. De nye styles er til håndværkere, der ikke kun ønsker at skille sig ud i fritiden, men også på jobbet. Kombiner de nye overdele med dit traditionelle arbejdstøj, og sæt et individuelt præg på hverdagen.
Læs mere

MASCOT og SIF forlænger samarbejdet

22-02-2017
Der vil stå MASCOT på brystet af SIFs spillere i mindst to år mere. Arbejdstøjs-producenten har forlænget sit hovedsponsorat i Silkeborg IF frem til sommeren 2019.
Læs mere

10 år med MASCOT i Asien

16-02-2017
I snart 9 år har MASCOT haft egen produktion i Asien. Det betyder, at vi nu begynder at fejre 10 års jubilæer i Vietnam og Laos, da en del medarbejdere blev ansat en del måneder forud for åbningen. I dag er det præcis 10 år siden, at vores produktionschef i Laos, Kim Seon Ja tiltrådte. Det blev fejret på behørig vis.
Læs mere

Kopiprodukter er også et problem i arbejdstøjsbranchen

13-02-2017
I stort set alle brancher er kopiprodukter et problem. Det gælder også arbejdstøjsbranchen, hvor MASCOT igen har oplevet at få et produkt kopieret.
Læs mere

MASCOT ræser videre i DTC-serien

09-02-2017
Fans af motorsport, fart, spænding og fede races skal ikke lære et nyt navn at kende, når Danish Thundersport Championship skydes i gang i 2017. Ligesom i 2016 vil det mundrette navn være MASCOT DTC, idet MASCOT og FDM har indgået et nyt sponsorsamarbejde.
Læs mere

MASCOT tester arbejdstøj i en af verdens mest øde egne

07-02-2017
I en af verdens mest fjerne og isolerede egne finder man MASCOT. MASCOT støtter Centre Terres ekspedition, Ultima Patagonia, som er en fransk/chilensk ekspedition til Patagonien i Sydchile. Ekspeditionen har til formål at undersøge en smuk og fredet natur, som ikke findes andre steder i verden. MASCOT har leveret arbejdstøj til holdet, så de kan klare de ekstreme forhold, de bliver udsat for gennem to måneders forskning.
Læs mere

Ingen børn fortjener at sulte

03-02-2017
Fejl- og underernæring er en skæbne, mange millioner af børn lever under hver dag. Derfor er det også denne brændende platform, der er temaet, når en række organisationer og DR endnu engang byder Danmark indenfor til et stort indsamlingsshow i morgen d. 4. februar på DR1.

Læs mere

MASCOT støtter fremtidens VVS-installatører

27-01-2017
Når DM i Skills løber af stablen, er fremtidens VVS-installatører godt klædt på. MASCOT har leveret arbejdstøj til kandidaterne i samarbejde med Brødrene Dahl.
Læs mere

USAs ambassadør på besøg i MASCOT Laos

20-01-2017
På selve dagen hvor det store vagtskifte foregår i Det Hvide Hus, havde MASCOT Laos fornemt besøg af den nye amerikanske ambassadør i Laos, Ms. Rena Bitter.
Læs mere

Nytårsfest i MASCOT Vietnam

20-01-2017
I MASCOTs kontorer og fabrikker i Vietnam er der i de næste uger ikke helt så højt aktivitetsniveau, som der plejer at være. Det skyldtes, at hovedparten af de ansatte er rejst på nytårsferie for at fejre Tết, som er den største vietnamesiske højtid på året. Lørdag d 28. januar starter det nye år, hanens år.
Læs mere

Passion for arbejdstøj og motorsport

18-01-2017
Hjerte, mandsmod, racerkørerevner og en god stedsans er bare nogle af de få ting, det kræver at kunne køre og gennemføre et Dakar Rally.
Læs mere

Arbejdstøj til omskiftelige vinterdage

16-01-2017
Arbejdet i vintermånederne kræver noget ekstra af din arbejdsbeklædning for, at du kan holde dig varm og tør. Endvidere kræver mange byggepladser, at dit arbejdstøj er certificeret synligt efter EN ISO 20471. Få det hele med to nyudviklede serier fra MASCOT.
Læs mere
 

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385