MASCOT® WORKWEAR

Slidstærke knickers i stretch-materiale

31. juli 2017
En aktiv arbejdsdag i sommermånederne kræver let arbejdsbeklædning med ubegrænset bevægelsesfrihed. MASCOTs bud på sommerens bedste beklædning til håndværkeren med lommerne fulde af værktøj er de nylancerede 17049-knickers.

Med 100% stretchstof kombineres friheden til alle typer bevægelser med en blød bagside mod huden og en lav vægt. Samtidig får brugeren individuelle justeringsmuligheder med aftagelige hængelommer og knæområdet, der kan justeres i højden, så knælommen med knæpuden sidder perfekt.


På sommerdage kan lange bukser være en varm prøvelse, og derfor vil man gerne ty til shorts. Men hvis jobbet kræver, at man arbejder på knæene, er det ikke en optimal løsning at iføre sig bukser uden knæpuder. Derfor er de slidstærke 17049-knickers formet, så de dækker knæet og kan rumme en stor knæpude fortil. Bagtil er de kortere, så der er mindst muligt stof i knæhasen.

Ydermere kan knæområdet justeres efter brugerens benlængde, hvilket er vigtigt for at brugeren får optimal udnyttelse af de ergonomiske designede bukseben. Ved arbejdsbukser kan man altid vælge mellem forskellige benlængder som standard, men knickers kommer typisk kun i én benlængde. Derfor er snorereguleringen i MASCOTs knickers essentiel for komforten, fordi man nemt kan justere benlængden, så knæpuderne er placeret helt korrekt uanset brugerens højde og benlængde. Knæpuderne kan i øvrigt nemt lynes ud og ind fra siden i løbet af arbejdsdagen, så det ikke bliver for varmt. Bag lynlåsen findes også ventilationsmuligheder.

Hængelommer er nærmest uundværlige i en del arbejdssituationer, hvor der skal være hurtig adgang til værktøj, skruer og bits. Men de er lidt bøvlede at tømme, når bukserne skal vaskes, eller når man sætter sig i bilen og ikke vil have indholdet til at rulle ud. Derfor er lommerne på de nye knickers aftagelige via lynlås. Og der er masser af plads til værktøj. Ud over en integreret lårlomme med telefonlomme og aftagelig ID-kort-holder får brugeren en slidstærk tommestoklomme af CORDURA®.
 

  Korrekt placering af knælommerne er vigtig. Ved hjælp af snorereguleringen kan placeringen af knælommerne nemt justeres efter brugerens benlængde - en funktion arbjedstøjsbrugeren kender fra regulering af livvidde på blandt andet softshell jakker.

   
Med integrerede lommer bibeholdes den exceptionelt gode komfort, da stretchstoffet sammen med lommernes design giver en unik bevægelsesfrihed, hvor intet strammer eller generer. 
 
   MASCOTs nye serie MASCOT® ADVANCED er en nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der klarer vind, vejr og ikke mindst kravene til bevægelsesfrihed, når der skal ydes det maksimale i vind- og vejrforhold. De slidstærke knickers er perfekte til et lidt varmere vejr og/eller arbejdsforhold. Vælg dem mellem 7 farver med farverne petroleum og mosgrøn, som friske farver til den resterende arbejdsbeklædning.

De nye knickers er lanceret i 2017-serien MASCOT® ADVANCED, der også har forskellige bukser med de samme detaljer og lommer. Serien udvides yderligere til efteråret med mange nye stretch-produkter.
17049-knickers.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385