MASCOT® WORKWEAR

Nyt rekordstort katalog fra MASCOT

17. oktober 2017
MASCOT har netop lanceret sit nye hovedkatalog. Kataloget indeholder mange nyheder, deriblandt den helt nye 2017-serie MASCOT® ADVANCED, hvis T-shirts, trøjer og jakker i mange varianter lanceres dette efterår. MASCOT® ADVANCED er arbejdstøj til byggeriet - i nye farver, med nye features og af nye materialer med 100% stretch i både bukser, trøjer og jakker. Find også en helt ny serie af lette og fleksible sikkerhedssko i MASCOT® FOOTWEAR FLEX-serien.

Det er kun hvert andet år, at MASCOT udgiver et katalog, der indeholder samtlige produktkategorier inden for arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til samtlige kundesegmenter. Denne gang er det blevet til et rekordstort katalog på hele 628 sider. I kataloget findes således produkter i op til 23 farver til alle segmenter inden for håndværk, byggeri, anlæg, industri, produktion, transport, service og logistik. MASCOT er en af få leverandører, der dækker fulde arbejdstøjsløsninger til så mange segmenter af arbejdstøjsbrugere. Gå på opdagelse i segmenterne - se overblikket side 3.

Med så stort et sortiment skal det være nemt at finde frem til det produkt, der passer den enkelte bedst. Mange tager udgangspunkt i deres foretrukne farve. Derfor finder du som noget helt nyt et samlet overblik over alle produkter pr. farve. Foretrækker I kobolt, så finder I nemt alle muligheder listet efter produkttype. Se det fra side 482.

Du kan rekvirere kataloget hos din lokale MASCOT-forhandler, men du kan også se det igennem allerede nu. MASCOT har lavet en online-udgave af kataloget, så du nemt kan bladre, søge og finde præcis det, du leder efter. Det er også muligt at lave dine egne kataloger her. Udvælg sider med jeres foretrukne produkter og generer en pdf til dit eget MASCOT-katalog.

 


Se onlineudgaven af MASCOTs hovedkatalog her: https://papers.mascot.dk/Mascot/dk/maincatalogue/  

 

Hovedkatalog

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385