MASCOT® WORKWEAR

Klæd dig i lag og kom komfortabelt igennem vinteren

16. oktober 2017
De kølige temperaturer er på vej, og det er tid til at ruste dig mod vintervejret. Du kan selvfølgelig vælge at købe den tykkeste jakke, du kan finde, for at være sikker på ikke at fryse. Men du kan også vælge at justere garderoben med nogle tynde men funktionelle lag, så du er rustet til både mildt, hårdt og vådt vintervejr.

Det handler om at vælge det rigtige tøj fra inderst til yderst efter lag-på-lag-metoden. Rigtigt tøj er beklædning, der matcher dit aktivitetsniveau og dine omgivelser. MASCOT har lanceret en helt ny serie af arbejdstøj, MASCOT® ADVANCED, især til håndværk og byggeri. I den finder du et stort udvalg af T-shirts, trøjer og jakker, der er lavet til at kunne kombineres efter lag-på-lag-metoden. Der er mere end 20 produkter at vælge imellem i MASCOT® ADVANCED-serien, der også bidrager med nye farver, prints og funktioner på markedet for arbejdstøj.

Lag 1: Hold dig tør
Et svedtransporterende lag:
17281-T-shirt, langærmetFindes også som kortærmet T-shirt: 17482

Komfort ved alle temperaturer
Inderst skal du have et lag, der frem for alt er svedtransporterende, så du ikke bliver kold af den fugt, som kroppen afgiver. Det får du bedst med et polyestermateriale kombineret med en elastisk fiber, så du har fuld bevægelsesfrihed. Netop dette har de nye, helt tynde T-shirts, der sidder tæt ind til kroppen, er super strækbare og har god bevægelsesfrihed. Stoffet er svedtransporterende, tørrer hurtigt og har fået en antibakteriel efterbehandling, der hæmmer dannelsen af lugt. Produkterne giver dig en god og behagelig regulering af kropstemperaturen – selv i varme arbejdsomgivelser, og når du er fysisk aktiv.


Lag 2: Hold dig varm
Et varmt lag med isolerende fór: 
17115-jakke


Jakken fås også som vintervest: 17165

Hold varmen med et eller flere isolerende lag
I overgangsperioden kan du ofte nøjes med to lag – det svedtransporterende og det isolerende. Det isolerende lag kan imidlertid godt være en kombination af flere lag. 17115-jakken med dens isolerende CLIMASCOT®-fór er det oplagte valg, når du leder efter en let og blød overgangsjakke, der holder dig varm. Bliver det rigtigt koldt, fungerer jakken takket være fórets lave massefylde exceptionelt godt som isolerende mellemlag. Jakken har strækstof i siderne og på indersiden af ærmerne, så du er sikret ekstra høj bevægelsesfrihed i arbejdsdagen. Brystlomme og forlommer holder lommeindholdet sikkert på plads med lynlåslukning.

Overvej at supplere det isolerende lag med en ny type fleecetrøje, der har en glat overflade, er tætsiddende og har super bevægelsesfrihed. Den går desuden godt op i nakken og kan lynes tæt til halsen, så den beskytter mod kulde. Ved håndleddet er der hul til tommelfingeren, så jakken kan holdes på plads godt oppe på håndryggen. Findes både med gennemgående lynlås og med kort lynlås:

Fleecetrøje:
17103Lag 3: Beskyt dig mod vejret
Vind- og vandtæt jakke:
 
17001-jakke


Det yderste lag skal fremfor alt beskytte dig mod vejret ved at være vind- og vandtæt. Men du skal også huske at vælge åndbarhed. Høj åndbarhed er vigtig for at kunne holde varmen. Hvis du ikke kan komme af med fugten, bliver du våd og dernæst kold.
17001-Jakken er åndbar, vindtæt og vandtæt – certificeret efter nedbørsnormen EN 343. Jakken er let, og den følger fleksibelt dine bevægelser, da materialet er elastisk i alle retninger. Og så kan den justeres, så den passer dig: Både den aftagelige hætte, kraven og den nederste kant kan reguleres. Og der er i det hele taget masser af funktioner til at beskytte dig mod kulde og vind: Ærmerne har en indvendig rib ved håndleddet med hul til tommelfingeren, så jakken dækker helt op over håndryggen. Jakkens ryg er let forlænget, så den beskytter godt nederst på ryggen, også i foroverbøjede situationer.

Samme jakke fås også med let CLIMASCOT®-fór: 17035

En del af noget større
Se alle MASCOT® ADVANCED produkterne her: MASCOT® ADVANCED

Der er også vandafvisende strikjakker, en nytænkning af sweatshirten i lækre materialer, en let stretchjakke og meget mere.

 

Hold varmen og hold dig tør hele vinteren. Tæl til tre, når du klæder dig på til arbejdsdagen

1 Hold dig tør
2 Hold dig varm
3 Beskyt dig mod vejret

Kombiner lagene efter omgivelsernes temperatur og dit fysiske aktivitetsniveau.


layers model

 

17035-vinterjakke

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385