MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED

15. maj 2017
En serie med stretch, styrke og komfort i særklasse. Tjener med ære alle hårdtarbejdende, passionerede mennesker, der kræver det allerbedste af deres beklædning.
Inspirationen
 – at arbejde passioneret under ekstreme vejrforhold

I de nordiske lande er havet, vinden og vejret til tider kolossalt barskt. Men også ekstremt fascinerende og tiltrækkende. Et af de steder, hvor vejret giver dybe furer i ansigtets hud og øjnene må knibes sammen, er Klitmøller på Danmarks nordvestkyst. Vind, salt og skumsprøjt fra vest er den daglige kost, der former de mennesker, der bor her. Her er målrettede, modige mennesker, der følger deres kald og passion. 
Inspirationen
- design, slidstyrke og beskyttelse mod vejret

Med inspirationen fra de mennesker, der lever og arbejder med hav og vind i horisonten, har vi udviklet MASCOT® ADVANCED. En nordisk inspireret serie af arbejdstøj, der klarer vind, vejr og ikke mindst kravene til bevægelsesfrihed, når der skal ydes det maksimale i vind- og vejrforhold. MASCOT® ADVANCED er arbejdstøj i alle funktioner og har ubegrænset bevægelsesfrihed som i ekstremsportstøj. Designets linjer er inspireret af surfernes våddragter. Slidstyrken og robustheden er inspireret af de ukuelige erhvervsfiskeres ekstreme vind- og vejrforhold. 

Målgruppen - med passion som drivkraft

Bruger Advanced 1
Alder:

En type – ikke en alder

 

Professionelt erhverv:
Håndværk og byggeri

 

Tøj:
Afslappet (men ikke flippet),
trendy på den usnobbede måde

 

Indkøb (arbejde, sport, fritid, mad):
Kvalitet frem for mængde. Praktisk brug frem for pynt. Bevidst om egen stil.

 

Interesser:
Sport (fx fodbold, surfing, snowboarding), friluft
Bruger Advanced 2
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385