MASCOT® WORKWEAR

MASCOT vinder prisen ‘PPE Innovation of the Year 2018’ for MASCOT® ADVANCED

21. juni 2018
MASCOT vinder sin anden pris for arbejdstøjsserien MASCOT® ADVANCED. Til ’The Professional Clothing Awards’-prisoverrækkelsen modtog MASCOT prisen 'PPE Innovation of the Year 2018'; en prestigefyldt pris, der anerkender arbejdstøjsserien som nyskabende på markedet.

Til en munter event onsdag aften på Park Plaza i London vandt MASCOT endnu en pris for den innovative arbejdstøjsserie til håndværkere og ansatte i byggeribranchen, MASCOT® ADVANCED. ’Professional Clothing’ er en prisoverrækkelse, der anerkender og fejrer de nyeste innovationer og resultater inden for beklædningsindustrien. For MASCOT er det en stor ære at modtage denne pris, da det er en anerkendelse af det hårde arbejde, der er lagt i at udvikle nye produkter til slutbrugerne af arbejdstøj.

Arbejdstøj til professionelle
MASCOT® ADVANCED er en serie for alle, der ikke vil nøjes med traditionelt arbejdstøj. Her får arbejdstøjsbrugeren produkter til alle arbejdssituationer og sæsoner med stretch, styrke og komfort i en liga for sig. Serien indeholder i alt 33 produkter, herunder bukser i firevejs-stretch, vind- og vandtætte stretchjakker, isolerende fleecetrøjer og svedtransporterende T-shirts. Produkter, hvor funktionalitet, komfort og slidstyrke er kombineret for at give brugerne de bedste produkter til at klare de udfordringer, de står over for i løbet af en arbejdsdag.Kvalitet er en strategi
Arbejdstøj fra MASCOT er blandt andet kendetegnet ved høj kvalitet, funktionalitet og stil. Og MASCOT® ADVANCED er ingen undtagelse. Den høje kvalitet sikres gennem MASCOTs omfattende testprogram. Før produkterne lanceres på markedet, har de gennemgået grundig kvalitetskontrol, herunder brugertests, hvor slutbrugere tester produkternes pasform, holdbarhed og funktionalitet.

MASCOTs kompromisløse holdning til kvalitet er også forbundet med virksomhedens strategiske beslutning om ikke alene at producere og levere det bedste arbejdstøj, men også de bedste arbejdstøjsløsninger. Med tiltag som MASCOT® SmartStore og E-partner fokuserer MASCOT på at gøre det lettere for forhandlere og slutbrugere at finde og købe de helt rigtige produkter.

Den anden pris til MASCOT® ADVANCED
’PPE Innovation of the Year 2018’-prisen er ikke den første pris, MASCOT® ADVANCED-serien har vundet siden lanceringen sidste år. Tidligere i år vandt serien en pris på den hollandske messe VSK. Priserne vidner om, at serien bringer noget nyt til arbejdstøjsmarkedet.

Klik her for at læse meget mere om MASCOT® ADVANCED: MASCOT® ADVANCED
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385