Test center banner
MASCOT® WORKWEAR

Arbejdstøj på arbejde

Under udvikling af en ny serie af arbejdstøj tages brugeren med på råd adskillige gange i forløbet. Inden produktudviklingen konkret påbegyndes, foreligger et større analysearbejde med inddragelse af brugere på markedet.

Så påbegyndes den egentlige produktudvikling. Herfra er der et aktivt samarbejde med medlemmer af vores testpanel inden for præcis den faggruppe, som tøjet er tiltænkt. Der syes prototyper af tøjet, som sendes med fagfolk på arbejde. Her bruges det i autentiske arbejdssituationer og udsættes for naturlig slitage og regelmæssig vask. Alt fra materialekvalitet til funktioner testes, og testpersonerne fører dagbog over deres brug af tøjet.

Løbende besøger produktudviklingen testpersonerne i deres daglige arbejde. Vores produktudviklere får en snak med fagfolk om tøjet, og testpersonerne giver forslag til ændringer, som MASCOTs produktudviklere tager med tilbage til tegnebordet og til laboratoriet. Det kan være ideer til nye funktioner, til stofkvalitet eller til pasform. Nye prototyper syes op og processen gentager sig, indtil vi er nået frem til det bedst mulige, som lever op til både målgruppens krav og MASCOTs strenge kvalitetskrav. Først når tøjet er godkendt af fagfolk, er vi klar til at sætte masseproduktion i gang. Det, mener vi, er selve essensen i at være TESTED TO WORK.

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. 8724 4700 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385

     
 Produktsøgning >   Find forhandler > 
     

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang

Tlf. 8724 4700
Fax 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385