MASCOT® ACCELERATE

Serien der kan matche enhver situation

Icon - +70 productsIcon - men/women/childrenIcon - Mix & MatchIcon - 6 colours

Én serie til mange brancher

Den gennemgående fleksibilitet i udvalget i MASCOT® ACCELERATE, giver funktioner, farver og muligheder til et væld af brancher.

MASCOT® ACCELERATE rummer så mange forskellige produkter, produkttyper og produktfunktioner, at både håndværksfag, logistik, produktion, transport og industrien kan vælge løsninger, der passer perfekt til dem.

Model - MASCOT ACCELERATE - 18103-316Model - MASCOT ACCELERATE - 18101-511Model - MASCOT ACCELERATE - 18005-511Model - MASCOT ACCELERATE 18569-442

De mange kombinationsmuligheder på tværs af serien er den helt store styrke i MASCOT® ACCELERATE. Serien er gennemtænkt i forhold til mix og match på alle niveauer.

Med over 70 produkter i serien kan hele virksomheden klædes på uanset behov. Der er en fuld kollektion både til kvinder og til mænd – til kvinder endda i to forskellige pasformer.

Se alle produkter i MASCOT® ACCELERATE

Mix & Match mere end 70 produkter

Populære MASCOT-farver og nye trendfarver

Farverne i MASCOT® ACCELERATE er nøje udvalgt, så de passer ind i målgruppens smag og i nutidens trend. Serien byder både på populære MASCOT-farver og på en række helt nye farver: signalrød, azurblå og græsgrøn.

202099101033303180901009

MASCOT ACCELERATE_18045_18153_18078 - women - model - smiling

Stor undersøgelse af kvindepasformer

Forud for MASCOT® ACCELERATE lå også et omfattende studie af kvinders pasformer. Et stort antal kvinder i brancherne blev målt op, og ud fra disse mange tusinde mål blev der udviklet to helt nye pasformer, der er helt opdaterede til nutidens kvindekroppe, og som er helt unikke for MASCOT. De to kvindepasformer har vi kaldt Diamond and Pearl.

Arbejdstøj til kvinder

MASCOT ACCELERATE_18103-18579 - male- model

Mix produkter velegnet til industrivask

En stor del af produkterne i MASCOT® ACCELERATE er testet i henhold til industrivaskenormen EN ISO 15797. Der er stort udvalg blandt produkter, når der skal tages hensyn til industrielle vaske- og tørreprocesser.

Velegnet til industrivask

MASCOT ACCELERATE_18903_18979_18903- children - model - smiling

Match mor og far

Piger og drenge fra 3-14 år får nu også adgang til slidstærkt tøj, der er skabt til bevægelse. Et fuldt program af beklædning fra inderst til yderst. Mix fede sæt – og lad dem eventuelt matche mors eller fars arbejdsbeklædning.

Børnetøj

Testet hos brugerne – arbejdstøj på arbejde

MASCOT® ACCELERATE er udviklet sammen med potentielle brugere. Allerede meget tidligt i udviklingsprocessen har arbejdstøjet i MASCOT® ACCELERATE været sendt på arbejde.

Når de første prototyper af produkter foreligger, sendes tøjet ud på arbejde i brancherne. I et tæt samarbejde med testpersoner tilpasses og finjusteres detaljer igen og igen.

I denne fase er der især fokus på arbejdstøjets bevægelsesfrihed samt funktioner, såsom lommer. Først når produkterne lever helt op til både målgruppens krav og MASCOTs ønsker, er vi klar til at sende tøjet til næste led i udviklingsprocessen.

mascot accelerate - tested to work - kneeling on floor

En udviklingsproces med de højeste krav

MASCOT® ACCELERATE er udviklet med ambitionen om at leve op til ethvert krav i branchen.

Opgaven lød på, at den nye arbejdstøjsserie skulle være som skræddersyet til mange forskellige målgrupper og tilgodese et væld af jobfunktioner. Samtidig er der skabt en unik designlinje, som giver virksomhederne en strømlinet, præsentabel og topmoderne visuel identitet.

Udviklingen af MASCOT® ACCELERATE begyndte for flere år siden i designteamet. Med inspiration fra trends inden for mode- og sportsbeklædning samt fra arbejdstøjsbrugerne og -branchen udviklede designteamet seriens gennemgående designlinjer samt udvalgte seriens helt særlige farver og stofkvaliteter.

Med dynamik og bevægelse fra motorsport

Designlinjerne i tøjet er designet med inspiration i linjerne, der skaber fart og dynamik i Audi Sports racerbiler. Tøjet får således et sportspræget, aktivt, og slankende look.

Audi Sport DTM race cars - 2019 MASCOT ACCELERATE - Audi Sport - DTM race car - mechanics - MASCOT WORKWEAR