Alfa Romeo F1 Team Stake

  I mere end et halvt århundrede har Formel 1 været pionererne inden for udviklingen i motorsport. Det er motorsportens kongeklasse, hvor nogle af verdens bedste ingeniører, mekanikere og racerkører i tæt synergi dag efter dag søger de små marginaler, der skal sikre point i weekendens løb.

  TESTED TO WORK

  MASCOT har engageret sig i motorsport i en årrække. Det gør vi blandt andet, fordi vi deler mange af de samme værdier og tilgange til tingene, herunder en konstant og naturlig søgen efter forbedringsmuligheder samt et ønske om at være bedst in class.

  Derudover identificerer vi os med dét – som vi hos MASCOT kalder for Tested to Work – hvor alt bliver gennemtestet. Dels for at opnå det bedst mulige slutresultat men også for at sikre, at der bliver brugt færrest mulige ressourcer. Det er nemlig sådan, vi arbejder hos MASCOT. Vi jagter det ypperste og går aldrig på kompromis, og det gennemsyrer alt, hvad vi beskæftiger os med. Og sådan er det ligeledes med Alfa Romeo F1 Team Stake!

  De glemte helte

  Udover MASCOTs synlighed på biler, køredragter og hjelme omfatter aftalen med Alfa Romeo F1 Team Stake, at medarbejdere på Sauber Groups fabrik i Schweiz – hvor bilerne til Alfa Romeo F1 Team Stake bliver designet, udviklet og bygget – skal yde deres maksimale i arbejdstøj fra MASCOTs nye arbejdstøjsserie: MASCOT® CUSTOMIZED.